Închide meniul

Indian Wells 2021 | Simona Halep – Marta Kostyuk, meciul „de foc” din turul 2. „Simo” a avut motive să sărbătorească înaintea debutului!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 octombrie 2021, 22:04

Indian Wells 2021 | Simona Halep – Marta Kostyuk, meciul „de foc din turul 2. „Simo a avut motive să sărbătorească înaintea debutului!

Simona Halep, în aşteptarea debutului la Indian Wells

Profimediaimages

Simona Halep va juca împotriva unei revelaţii din tenisul feminin. Marta Kostyuk are 19 ani şi deja a urcat pe locul 58 WTA. Sportiva născută în Kiev a obţinut trei victorii în acest an, la Roland Garros, dar a întâmpinat probleme pe hard-ul din Statele Unite. A fost eliminată prematur la US Open şi în turneul de la Chicago.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep – Marta Kostyuk, în turul 2 de la Indian Wells

Halep nu a mai jucat, de o lună, un meci în circuitul de simplu. Între timp s-a căsătorit cu Toni Iuruc şi a fost în luna de miere. Ajunsă la Indian Wells după despărţirea de Darren Cahill, „Simo” încearcă să îşi intre cât mai rapid în formă. S-a antrenat cu principala favorită a turneului, Karolina Pliskova.

Cele două au fost surprinse la finalul sesiunii de antrenamente, atunci când stăteau de vorbă pe o băncuţă. „Discuţia după antrenament”, au notat oficialii americani pe contul de Twitter al competiţiei.

Simona Halep a avut vineri motive să sărbătorească. Cu exact patru ani în urmă devenea, în premieră, liderul WTA. „A scris istorie şi a devenit cea de-a 25-a jucătoare care ocupă primul loc în clasamentul mondial„, anunţau atunci conducătorii forului mondial.

Reclamă

Românca a tot avut probleme medicale în ultima perioadă şi a suferit o coborâre abruptă în clasament. Se poate redresa la Indian Wells, acolo unde poate da peste Emma Răducanu în turul 3. Până atunci, are nevoie uriaşă de o victorie cu Marta Kostyuk într-un meci care va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Pentru mine, a fost un an foarte greu, poate cel mai greu, cu accidentările pe care le-am avut, accidentări destul de mari. Nu mă gândesc să câştig turnee acum, mai ales în felul în care mă simt pe teren, încrederea nu este la un nivel maxim, dar mă simt mult mai bine decât acum o perioadă şi sper să am câteva meciuri bune„, a spus Simona Halep la plecarea din România.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Simona Halep – Marta Kostyuk, în turul 2 la Indian Wells
  • Meciul româncei va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și