Închide meniul

Simona Halep s-a antrenat la Indian Wells cu favorita numărul 1! Cum au fost surprinse cele două

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 7 octombrie 2021, 11:07

Simona Halep s-a antrenat la Indian Wells cu favorita numărul 1! Cum au fost surprinse cele două

Simona Halep, despre un posibil duel cu Emma Răducanu

Profimediaimages

Cele două au fost surprinse la finalul sesiunii de antrenamente, atunci când stăteau de vorbă pe o băncuţă. „Discuţia după antrenament”, au notat oficialii americani pe contul de Twitter al competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E cunoscut faptul că sportiva din Cehia este una dintre bunele prietene ale Simonei Halep din circuitul feminin. Pe listă se mai află Petra Kvitova sau Ashleigh Barty.

Simona Halep – Marta Kostyuk, în turul al doilea la Indian Wells 2021

Simona Halep – Marta Kostyuk este primul meci pe care marea noastră campioană în va juca la Indian Wells 2021. Şi Emma Răducanu şi-a aflat adversara din turul al doilea. Va juca cu Aliaksandra Sasnovich.

Simona Halep începe competiţia de la Indian Wells 2021 direct în turul al doilea, acolo unde o va întâlni pe Marta Kostyuk. Jucătorarea din Ucraina, care se află pe 58 WTA, a învins-o în primul tur pe chinezoaica Zhang, (48 WTA), scor 6-3, 1-6, 6-2. Aceasta va fi prima întâlnire dintre cele două jucătoare.

Reclamă

Simona Halep: Nu mă gândesc să câştig turnee acum

Simona Halep va participa la turneul de la Indian Wells, însă nu se gândeşte la câştigarea marelui trofeu. Marea noastră campioană recunoasşte că a avut parte de un an extrem de greu din cauza accidentărilor.

„Pentru mine, a fost un an foarte greu, poate cel mai greu, cu accidentările pe care le-am avut, accidentări destul de mari. Nu mă gândesc să câştig turnee acum, mai ales în felul în care mă simt pe teren, încrederea nu este la un nivel maxim, dar mă simt mult mai bine decât acum o perioadă şi sper să am câteva meciuri bune„, a spus Simona Halep la plecarea din România.

Simona Halep va juca şi la Transylvania Open, ultimul turneu din acest an la care marea noastră campioană va juca. În România va ajunge şi Emma Răducanu, proaspăta câştigatoare de la US Open. Halep a avut o reacţie savuroasă când a fost întrebată de prezenţa sportive britanice, cu origini româneşti, la turneul de la Cluj.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și