Închide meniul

Indian Wells 2022 | S-a aflat ora de start a disputelor Simona Halep – Ekaterina Alexandrova şi Sorana Cîrstea – Ajla Tomljanovic. Anunţul organizatorilor

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 martie 2022, 8:48 / Actualizat: 11 martie 2022, 9:53

Indian Wells 2022 | S-a aflat ora de start a disputelor Simona Halep – Ekaterina Alexandrova şi Sorana Cîrstea – Ajla Tomljanovic. Anunţul organizatorilor

Simona Halep și Sorana Cîrstea, meci de cinci stele la Indian Wells

Colaj Profimediaimages

  • Simona Halep – Ekaterina Alexandrova, în turul 2 la Indian Wells
  • Ora de start a meciului Sorana Cîrstea – Ajla Tomljanovic

Ajunsă pe locul 26 WTA, „Simo” va debuta la această ediţie împotriva rusoaicei Ekaterina Alexandrova, numărul 52 WTA. Disputa va avea loc pe terenul tren şi va fi prima a zilei. Va începe la ora 21:00 (ora României).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La ce oră se dispută meciurile Simona Halep – Ekaterina Alexandrova şi Sorana Cîrstea – Ajla Tomljanovic

Jucătoarea din Rusia a trecut în primul tur de Elvina Kalieva, scor 4-6, 6-2, 7-6. Aceasta va fi cea de a 5-a confruntare dintre cele două jucătoare. Până în acest moment, Halep şi Alexandrova şi-au împărţit victoriile.

Sorana Cîrstea (27 WTA) o va avea adversară pe Ajla Tomljanovic, cea care a învins-o în primul tur pe Hailey Baptiste, scor 6-2, 2-6, 6-2. Meciul a fost programat la aceeaşi oră cu cel al Simonei Halep, 21:00. Este primul de pe terenul 9.

Reclamă

„Sori” are o revanşă de luat în faţa australiencei. A pierdut precedentele două confruntări cu Tomljanovic. Nu a reuşit să îşi treacă în cont nici măcar un set la Beijing, în 2014, şi la Cincinnati, în 2018.

Simona Halep, printre favoritele bookmakerilor, la Indian Wells! Ce cotă are la câştigarea trofeului

Simona Halep este printre favoritele bookmakerilor la câştigarea turneului de la Indian Wells. Simo are o cotă de 15 pentru a pune mâna pe titlu pentru a doua oară în carieră.

Reclamă

Garbine Muguruza, Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka au cotă 10 şi sunt principalele favorite. Naomi Osaka (12) şi Paula Badosa (15) sunt şi ele pe listă. Emma Răducanu are cotă 20, iar româncele Sorana Cîrstea (125), Elena Ruse şi Irina Begu (150) au şanse mult mai mici, din punctul de vedere al specialiştilor.

Simona Halep s-a impus la Indian Wells, în 2015, după o finală cu Jelena Jankovic. De asemenea, ea şi-a mai trecut în cont două semifinale (2014 şi 2018) şi un sfert de finală (2016).

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”