Închide meniul

Simona Halep – Ekaterina Alexandrova, în turul al doilea la Indian Wells 2022. Cu cine va juca Sorana Cîrstea

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 martie 2022, 8:28

Simona Halep – Ekaterina Alexandrova, în turul al doilea la Indian Wells 2022. Cu cine va juca Sorana Cîrstea

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Indian Wells

Profimedia

Simona Halep va juca cu Ekaterina Alexandrova în turul al doilea la Indian Wells 2022. Jucătoarea din Rusia a trecut în primul tur de Elvina Kalieva, scor 4-6, 6-2, 7-6. Aceasta va fi cea de a 5-a confruntare dintre cele două jucătoare. Până în acest moment, Halep şi Alexandrova şi-au împărţit victoriile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Si Sorana Cîrstea a aflat cu cine va juca. Astfel, „Sori” o va înfrunta pe Ajla Tomljanovic, cea care a învins-o în primul tur pe Hailey Baptiste, scor 6-2, 2-6, 6-2.

Simona Halep, printre favoritele bookmakerilor, la Indian Wells! Ce cotă are la câştigarea trofeului

Simona Halep este printre favoritele bookmakerilor la câştigarea turneului de la Indian Wells. Simo are o cotă de 15 pentru a pune mâna pe titlu pentru a doua oară în carieră.

Garbine Muguruza, Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka au cotă 10 şi sunt principalele favorite. Naomi Osaka (12) şi Paula Badosa (15) sunt şi ele pe listă. Emma Răducanu are cotă 20, iar româncele Sorana Cîrstea (125), Elena Ruse şi Irina Begu (150) au şanse mult mai mici, din punctul de vedere al specialiştilor.

Simona Halep s-a impus la Indian Wells, în 2015, după o finală cu Jelena Jankovic. De asemenea, ea şi-a mai trecut în cont două semifinale (2014 şi 2018) şi un sfert de finală (2016).

Reclamă

Simona Halep și Sorana Cîrstea, despărțite de 57 de puncte în clasamentul WTA

Simona Halep a urcat o poziţie în clasamentul WTA dat publicităţii luni, până pe locul 26, cu 1.832 de puncte. Sorana Cîrstea a urcat trei poziţii, până pe locul 27 WTA, cu 1.775 de puncte. Diferenţa dintre cele mai bune jucătoare române din ierarhie este de 57 de puncte.

Cîrstea a jucat, sâmbătă, în semifinalele turneului de la Lyon, fază în care a fost eliminată de Daiana Iastremska din Ucraina.

Elena-Gabriela Ruse a devenit numărul 3 român, pe locul 57 WTA, profitând de căderea abruptă a Irinei Begu, de pe 56 pe 72 WTA (a pierdut punctele unui turneu WTA 125 pe care l-a câştigat în 2020).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și