Închide meniul

Irina Begu a pierdut finala turneului din Antalya. Cu câți bani s-a ales românca, după meciul cu Jessica Bouzas

Alex Ioniță Publicat: 31 martie 2024, 17:38

Reclamă
Irina Begu a pierdut finala turneului din Antalya. Cu câți bani s-a ales românca, după meciul cu Jessica Bouzas

Irina Begu a pierdut finala turneului din Antalya

Irina Begu / Profimedia

Irina Begu a pierdut finala turneului din Antalya. Jucătoarea din România nu a reușit să câștige prima întrecere la care a participat, după revenirea în circuit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Begu, locul 126 WTA, a pierdut, duminică, finala turneului de categorie WTA 125 Megasaray Hotels Open, din Antalya.

Irina Begu a pierdut finala turneului din Antalya

Begu, favorită 4, a fost învinsă de spaniola Jessica Bouzas Maneiro (127 WTA şi cap de serie 5), scor 6-2, 4-6, 6-2. Meciul a durat două ore şi jumătate, notează news.ro.

La turneul din Turcia a participat şi Gabriela Ruse, jucătoare care a fost eliminată în primul tur.

Câştigătoarea turneului a obţinut 15.000 de dolari şi 125 de puncte, iar Begu primeşte 8.000 de dolari şi 81 de puncte în clasamentul WTA.

Reclamă

Performanța Irinei rămâne totuși una impresionantă, având în vedere că a ajuns în ultimul act al competiției fără să piardă vreun set! A trecut cu scorul de 2-0 de Kraus, Wurth, Hercog și Uchijima.

Înainte de acest turneu, Irina Begu a jucat ultimul meci la finalul lunii august a anului trecut. Atunci, pierdea cu scorul general de 0-2 partida cu Korpatsch, la US Open.

Gabriela Ruse a pierdut încă din primul tur la turneul din Antalya

Gabriela Ruse a pierdut încă din primul tur la turneul din Antalya. Sportiva noastră s-a ales doar cu un premiu de consolare, atât în bani cât și în puncte WTA.

Reclamă 4 / 0/3

Ruse (26 ani, 170 WTA), venită din calificări, s-a înclinat după aproape trei ore de joc (2 h 46 min), notează agerpres.ro.

Gabriela Ruse a ratat două mingi de meci în tiebreak-ul actului secund, la 6-4 pentru ea, însă apoi a pierdut patru puncte consecutive şi setul.

Românca se impusese în prima sa confruntare cu Kawa (31 ani, 190 WTA), în 2019, în ultimul tur al calificărilor la Wimbledon, cu 7-5, 6-1.

Ruse s-a ales cu un cec de 1.250 de dolari şi 7 puncte WTA.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și