Închide meniul

Irina Begu a pierdut finala turneului din Antalya. Cu câți bani s-a ales românca, după meciul cu Jessica Bouzas

Alex Ioniță Publicat: 31 martie 2024, 17:38

Reclamă
Irina Begu a pierdut finala turneului din Antalya. Cu câți bani s-a ales românca, după meciul cu Jessica Bouzas

Irina Begu a pierdut finala turneului din Antalya

Irina Begu / Profimedia

Irina Begu a pierdut finala turneului din Antalya. Jucătoarea din România nu a reușit să câștige prima întrecere la care a participat, după revenirea în circuit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Begu, locul 126 WTA, a pierdut, duminică, finala turneului de categorie WTA 125 Megasaray Hotels Open, din Antalya.

Irina Begu a pierdut finala turneului din Antalya

Begu, favorită 4, a fost învinsă de spaniola Jessica Bouzas Maneiro (127 WTA şi cap de serie 5), scor 6-2, 4-6, 6-2. Meciul a durat două ore şi jumătate, notează news.ro.

La turneul din Turcia a participat şi Gabriela Ruse, jucătoare care a fost eliminată în primul tur.

Câştigătoarea turneului a obţinut 15.000 de dolari şi 125 de puncte, iar Begu primeşte 8.000 de dolari şi 81 de puncte în clasamentul WTA.

Reclamă
Reclamă 4

Performanța Irinei rămâne totuși una impresionantă, având în vedere că a ajuns în ultimul act al competiției fără să piardă vreun set! A trecut cu scorul de 2-0 de Kraus, Wurth, Hercog și Uchijima.

Înainte de acest turneu, Irina Begu a jucat ultimul meci la finalul lunii august a anului trecut. Atunci, pierdea cu scorul general de 0-2 partida cu Korpatsch, la US Open.

Gabriela Ruse a pierdut încă din primul tur la turneul din Antalya

Gabriela Ruse a pierdut încă din primul tur la turneul din Antalya. Sportiva noastră s-a ales doar cu un premiu de consolare, atât în bani cât și în puncte WTA.

Reclamă

Ruse (26 ani, 170 WTA), venită din calificări, s-a înclinat după aproape trei ore de joc (2 h 46 min), notează agerpres.ro.

Gabriela Ruse a ratat două mingi de meci în tiebreak-ul actului secund, la 6-4 pentru ea, însă apoi a pierdut patru puncte consecutive şi setul.

Românca se impusese în prima sa confruntare cu Kawa (31 ani, 190 WTA), în 2019, în ultimul tur al calificărilor la Wimbledon, cu 7-5, 6-1.

Ruse s-a ales cu un cec de 1.250 de dolari şi 7 puncte WTA.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și