Închide meniul

Irina Begu, eliminată de Qinwen Zheng din turul doi de la Miami Open. Cădere inexplicabilă după ce câştigase primul set!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 martie 2023, 19:43

Irina Begu, eliminată de Qinwen Zheng din turul doi de la Miami Open. Cădere inexplicabilă după ce câştigase primul set!

Irina Begu, eliminată de Qinwen Zheng din turul doi de la Miami Open

Irina Begu, la Miami Open 2023 / Profimediaimages

Irina Begu a fost eliminată de Qinwen Zheng din turul doi de la Miami Open 2023. Românca aflată pe locul 34 WTA a suferit o înfrângere greu de digerat în turneul cu premii în valoare de 8.800.000 de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Begu a fost învinsă de sportiva chineză Qinwen Zheng, locul 23 WTA şi favorită 23, scor 2-6, 6-1, 6-1, în două ore şi trei minute.

Irina Begu, eliminată de Qinwen Zheng din turul doi de la Miami Open

Irina Begu începuse perfect, cu un break, meciul cu Zheng. A condus cu 2-0 şi 5-1 şi a închis setul din a treia încercare. A urmat o cădere inexplicabilă a reprezentantei noastre. Begu a mai reuşit să îşi treacă în cont numai două game-uri.

Pe tabloul de simplu a rămas o româncă: Sorana Cîrstea, locul 74 WTA. Ea este calificată în turul doi, fază în care o va întâlni pe favorita 5, sportiva franceză Caroline Garcia (4 WTA).

A jucat pe tabloul de simplu şi Ana Bogdan, locul 60 WTA, însă ea a fost eliminată miercuri, în primul tur, de jucătoarea americană Robin Montgomery, locul 193 mondial, scor 3-6, 6-3, 6-3.

Reclamă

Premiul pentru primul tur este de 18.660 de dolari şi 10 puncte. Jucătoarele care ajung în turul doi îşi asigură un premiu de 30.885 de dolari şi 35 de puncte.

Sorana Cîrstea – Fernanda Contreras 7-6(6), 6-2

Sorana Cîrstea – Fernanda Contreras 7-6(6), 6-2. “Sori” s-a calificat în turul 2 la Miami! Românca se va lupta din nou cu Caroline Garcia, jucătoarea pe care a învins-o la Indian Wells, în urmă cu o săptămână. Miercuri, în prima rundă de la Miami, Sorana a trecut în minimum de seturi de Contreras, sportiva din Mexic clasată pe locul 179 WTA.

Sorana Cîrstea a avut nevoie de două ore și 3 minute pentru a câștiga duelul cu Fernanda Contreras. Românca venea după participarea la Indian Wells și avea un moral excelent, iar asta s-a văzut inclusiv în meciul cu sportiva sud-americană.

Reclamă 4 / 0/3

Primul set a fost echilibrat și s-a ajuns la tie-break. Fiecare jucătoare și-a pierdut serviciul câte o dată, până la tie-break. Acolo, Sorana a fost mai concentrată și a reușit să se impună cu 8-6.

Sorana Cîrstea și-a făcut viața mult mai ușoară în setul al doilea. Sportiva din Târgoviște a reușit două break-uri și s-a impus cu 6-2.

Sorana a reușit doi ași în meciul cu Fernanda Contreras, în timp ce maxicanca și-a trecut 5 în cont.

În turul al doilea de la Miami, Sorana Cîrstea va da piept cu Caroline Garcia. Cele două s-au întâlnit și la turneul precedent, Indian Wells. Acolo, Sorana a învins-o pe sportiva din Franța în optimile de finală, cu scorul 6-4, 4-6, 7-5.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și