Închide meniul

Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului de la Palermo! A învins-o pe Ann Li în două seturi

Alex Ioniță Publicat: 19 iulie 2024, 23:36

Reclamă
Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului de la Palermo! A învins-o pe Ann Li în două seturi

Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului de la Palermo!

Irina Begu / Profimedia

Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului de la Palermo! Jucătoarea din România a făcut spectacol în Italia, la turneul WTA 250.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Begu (33 de ani, numărul 142 WTA) a învins-o în sferturile de finală pe jucătoarea americană Ann Li (24 de ani, numărul 127 WTA). Begu s-a impus în două seturi, scor 6-3, 6-4, după o oră şi 45 de minute de joc.

Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului de la Palermo!

În semifinale, Irina Begu va juca împotriva învingătoarei din meciul dintre australianca Astra Sharma şi favorita numărul 2 a turneului, jucătoarea din Cehia Karolina Muchova, notează news.ro.

Până în momentul de față, Irina Begu nu a pierdut niciun set la turneul de la Palermo. De notat este faptul că românca a câștigat acest turneu în anul 2022, după o finală câștigată în fața Luciei Bronzetti.

O altă statistică interesantă este accea că Irina Begu a ajuns până cel puțin în faza sferturilor de finală de la Palermo pentru a 4-a oară. Românca a jucat pentru prima dată la turneul italian acum 13 ani.

Reclamă
Reclamă 4

Rafael Nadal, inclus pe lista participanţilor de la US Open 2024

Rafael Nadal figurează pe lista participanţilor la ediţia din acest an a US Open, turneul de Mare Şlem pe care l-a câştigat de patru ori în cariera sa (2010, 2013, 2017, 2019), au anunţat organizatorii.

Campionul iberic, care are în palmares 22 de trofee de Grand Slam, a ratat competiţia de la Flushing Meadows de trei ori în ultimii patru ani, din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat şi care i-au limitat timpul de joc.

Reclamă

În vârstă de 38 de ani, Nadal beneficiază de un clasament protejat care îi permite să figureze pe listă la US Open 2024, care va debuta pe 26 august şi se va încheia pe 8 septembrie.

Spaniolul a lăsat să planeze dubiile în privinţa viitorului carierei sale în tenis, oferindu-şi posibilitatea de a continua după Jocurile Olimpice de la Paris (26 iulie – 11 august).

Clasamentul protejat îi oferă jucătorului şansa de a se bucura de vechiul său clasament atunci când revine în competiţie după o perioadă lungă de absenţă din cauza unei accidentări. Acest lucru face posibilă intrarea pe tabloul principal la anumite turnee, fără a trece prin calificări. Acest proces are însă o durată limitată şi este epuizabil.

Pe lista participanţilor la US Open figurează, de asemenea, spaniolul Carlos Alcaraz, câştigătorul ediţiei din 2022, care ar putea deveni anul acesta primul jucător după Rafael Nadal (în 2010), care cucereşte titlurile la Roland Garros, Wimbledon şi Flushing Meadows în cursul aceluiaşi sezon.

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:49 20 iul.

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi din cauza atacurilor la Elias Charalambous: „Nu îl mai luați la mișto că e prost sau ipocrit!”

0:36 20 iul.

Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!”

0:27 20 iul.

Elias Charalambous, primele concluzii după Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Mesaj direct pentru jucători

0:19 20 iul.

Darius Olaru, discurs dur după Slobozia – FCSB 2-2: „Nu avem scuză!” Atac la arbitraj: „Mi s-a părut fault la primul gol!”

23:31

„Hoţii! Hoţii!” Scandal la penalty-ul controversat primit de FCSB în partida cu Unirea Slobozia: „E bizar”

23:19

Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Campioana a fost încurcată de nou promovata lui Adrian Mihalcea! Dorobanțu, eroul ialomițenilor

1 VIDEOLando Norris a câştigat a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Ungariei. Leclerc şi-a avariat monopostul 2 FotoImagini rare cu fiicele lui Ilie Năstase din căsnicia cu Amalia! Cuvinte uriaşe la adresa tatălui lor: „De aia îi iubim” 3 VIDEOCalificările din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Cursa de sprint e sâmbătă, de la 10:50 4 VIDEOCalificările etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY. Paul Aron, în pole position 5 Florinel Coman, mesaj superb după despărțirea de FCSB! Postarea lui „Mbappe de România” a strâns rapid mii de aprecieri 6 Este aducerea lui Hamilton benefică pentru Ferrari? Adrian Georgescu, despre mutarea anului în Formula 1
Citește și