Închide meniul

Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 28 martie 2024, 16:59

Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit

Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit

Irina Begu, în timpul unui meci / Profimedia

Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca de 33 de ani, ajunsă pe locul 126 WTA, participă în cadrul turneului WTA 125 din Antalya, primul său turneu după o pauză de şapte luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a trecut în primul tur de Sinja Kraus, Irina Begu a obţinut calificarea în sferturile de finală, după victoria cu Tara Wurth.

Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya!

Jucătoarea română de tenis Irina Begu, revenită în circuitul profesionist după aproape şapte luni de absenţă, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului WTA 125 de la Antalya (Turcia), dotat cu premii totale de 115.000 de dolari, după ce a dispus de croata Tara Wurth cu 7-5, 6-2.

Begu (33 ani, 126 WTA), a patra favorită, a obţinut victoria după o oră şi 33 de minute.

În primul set, Wurth (21 ani, 493 WTA) a condus cu 5-3, dar Begu s-a mobilizat şi a câştigat cu 7-5, după patru ghemuri consecutive. Românca a dominat actul secund, pe care l-a început cu 3-0.

Reclamă

Begu şi-a asigurat un cec de 3.475 de dolari şi 27 de puncte WTA, potrivit agerpres.ro.

În sferturi, Irina Begu o va înfrunta pe slovena Polona Hercog (33 ani, 213 WTA), pe care a învins-o în toate cele patru confruntări anterioare. Ultimul duel a avut loc în optimi la Cleveland, în 2021, când românca s-a impus cu 7-6 (7/5), 7-5.

Gabriela Ruse a pierdut încă din primul tur la turneul din Antalya

Gabriela Ruse a pierdut încă din primul tur la turneul din Antalya. Sportiva noastră s-a ales doar cu un premiu de consolare, atât în bani cât și în puncte WTA.

Reclamă 4 / 0/3

Ruse (26 ani, 170 WTA), venită din calificări, s-a înclinat după aproape trei ore de joc (2 h 46 min), notează agerpres.ro.

Gabriela Ruse a ratat două mingi de meci în tiebreak-ul actului secund, la 6-4 pentru ea, însă apoi a pierdut patru puncte consecutive şi setul.

Românca se impusese în prima sa confruntare cu Kawa (31 ani, 190 WTA), în 2019, în ultimul tur al calificărilor la Wimbledon, cu 7-5, 6-1.

Ruse s-a ales cu un cec de 1.250 de dolari şi 7 puncte WTA.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:00 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și