Închide meniul

Irina Begu s-a calificat în turul trei la Madrid! Victorie superbă a româncei în faţa Karolinei Muchova

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 aprilie 2023, 22:07

Irina Begu s-a calificat în turul trei la Madrid! Victorie superbă a româncei în faţa Karolinei Muchova

Irina Begu s-a calificat în turul trei la Madrid

Irina Begu, în timpul unui meci/ Profimedia

Irina Begu s-a calificat în turul trei la Madrid, după o victorie superbă în faţa Karolinei Muchova. Românca s-a impus în două seturi, cu scorul de 6-4, 7-5, asigurându-şi astfel biletele pentru faza următoare a turneului din capitala Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Begu a prestat un joc excelent în turul sceund de la Madrid. Românca a avut o evoluţie solidă în primul său meci de la turneul iberic, din acest an.

Irina Begu s-a calificat în turul trei la Madrid

Irina Begu a început perfect meciul cu Karolina Muchova. Românca s-a desprins imediat pe tabelă, la scorul de 4-1, cedând un singur game de serviciu în prima manşă, pe care şi-a atribuit-o cu scorul de 6-4.

Ulterior, în setul secund, jucătoarea din Cehia a greşit mai puţin, iar meciul a devenit mult mai echilibrat. S-a ajuns astfel la scorul de 5-5, acolo unde românca a reuşit break. În cele din urmă, Begu şi-a câştigat şi serviciul şi s-a calificat în turul trei de la Madrid.

În turul trei, Irina Begu se va duela cu Shelby Rogers, cea care a trecut de Ana Bogdan, scor 6-2, 6-2.

Reclamă

A fost primul meci al Irinei Begu la turneul de la Madrid, din acest an. Românca este cap de serie şi a beneficiat astfel de un prim tur liber.

Graţie succesului cu Karolina Muchova, Irina Begu a câştigat un cec în valoare de aproximativ 49.000 de doalri, şi de asemenea, şi-a trecut în cont şi 65 de puncte WTA.

Begu este în acest moment pe locul 30 WTA, iar un parcurs bun la Madrid i-ar putea o aduce o urcare în clasament, dat fiind faptul că la ediţia precedentă a fost eliminată încă din primul tur.

Reclamă 4 / 0/3

Jaqueline Cristian, victorie uriașă la Madrid! A învins-o pe Sloane Stephens și e în turul 2

Jaqueline Cristian a reușit o victorie uriașă la Madrid. Românca de pe locul 168 WTA a trecut de americanca Sloane Stephens, locul 48 mondial, scor 5-7, 6-4, 6-4.

Meciul a durat două ore şi 24 de minute și Jaqueline a avut o revenire spectaculoasă, dacă ținem cont că a fost condusă cu 3-1 și 4-2, în setul secund. În decisiv, cele două au mers cap la cap, iar finalista de la Rolland Garros 2018 a cedat la final.

În turul doi, Cristian va evolua contra rusoaicei Anastasia Potapova, locul 25 mondial. Va fi a doua întâlnire directă dintre cele două, prima fiind adjudecată de rusoaică.

Tot la Madrid, dar în primul tur, Gabriela Ruse, locul 158 mondial, a fost învinsă de sportiva franceză Alize Cornet, locul 71 WTA, scor 6-7 (8), 6-4, 6-3, după un meci care a durat două ore şi 51 de minute.

Irina Begu, lăudată de Martina Navratilova, în sezonul de zgură

Irina Begu a fost lăudată de Martina Navratilova, în sezonul de zgură. Fosta mare campioană susţine că românca se numără printre sportivele de dincolo de top 20 WTA care pot crea surprize pe zgură, la Madrid, Roma şi Paris.

În afara jucătoarelor de pe primele locuri WTA, care evident că sunt favorite şi în opinia Martinei Navratilova, fosta sportivă este de părere că sunt şi alte sportive care nu trebuie ignorate.

“Irina-Camelia Begu (Nr.35): Iată o statistică surprinzătoare pentru tânăra de 32 de ani din România. Dintre jucătoarele clasate în prezent în Top 50, ea are al treilea cel mai mare număr de victorii în carieră pe zgură, după Simona Halep şi Victoria Azarenka, cu 104.

Reclamă

„Cu siguranţă o posibilă surpriză”, a spus Navratilova. „Nu mi-aş dori să o văd pe partea mea de tablou”, este descrierea româncei din materialul de pe site-ul WTA.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și