Închide meniul

Jaquelin Cristian s-a calificat în sferturi la Linz. Rebecca Peterson a abandonat meciul în primul set

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 noiembrie 2021, 17:50

Jaquelin Cristian s-a calificat în sferturi la Linz. Rebecca Peterson a abandonat meciul în primul set

Jaqueline Cristian, în finală la Linz

Profimedia

Jaqueline Cristian, locul 100 WTA, prezentă pe tabloul principal ca lucky loser, s-a calificat, marţi, în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA 250 de la Linz, informează news.ro

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jaqueline Cristian, în sferturi la turneul de la Linz

Ea a beneficiat, în turul al doilea, de abandonul jucătoarei suedeze Rebecca Peterson, locul 84 WTA, la scorul de 5-2 pentru româncă, după numai 25 de minute de joc.

În faza următoare, Jaquline Cristian va evolua cu învingătoarea meciului dintre ucraineanca Anhelina Kalinina, locul 52 WTA, şi rusoaica Veronika Kudermetova, locul 32 WTA şi cap de serie numărul 4.

Calificarea în sferturi este recompensată cu un premiu de 4.677 de euro şi cu 60 de puncte WTA. În clasamentul live, Cristian a urcat pe locul 89 WTA.

Turneul de la Linz este competiția cu numărul 25 din acest an pentru Jaqueline Cristian. Ea a jucat o singură finală, la Andrezieux-Boutheon, pierdută împotriva lui Harmony Tan.

Reclamă

Jaqueline Cristian joacă la Linz după ce Sorana Cîrstea s-a retras din competiție

Duminică, organizatorii turneului de la Linz au anunţat retragerea Soranei Cîrstea din cauza unei accidentări la un picior şi faptul că în locul acestei sportive pe tabloul principal a ajuns Jaqueline Cristian.

Jucătoarea Sorana Cîrstea, în social media, că are o ruptură la un muşchi al gambei, acesta fiind motivul pentru care s-a retras de la turneul de la Linz.

“Din cauza unei accidentări pe care am suferit-o în urmă cu două zile la antrenament aici la Linz, trebuie să mă retrag de la unul dintre turneele mele preferate. RMN-ul a relevat o ruptură la muşchiul gambei, astfel că medicii m-au sfătuit să nu intru pe teren. Ăsta este sportul şi asta e viaţa, dar eu abordez fiecare provocare cu verticalitate şi cu capul sus. Este timpul să mă recuperez şi să devin mai puternică pentru 2022!?, a scris Cîrstea pe Facebook şi pe Instagram Stories

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB Vezi toate știrile
Citește și