Închide meniul

Jaqueline Cristian, eliminată în turul secund la WTA Madrid! Românca a fost învinsă de Anastasia Potapova, în trei seturi

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 28 aprilie 2023, 19:58

Jaqueline Cristian, eliminată în turul secund la WTA Madrid! Românca a fost învinsă de Anastasia Potapova, în trei seturi

Jaqueline Cristian, eliminată în turul secund la WTA Madrid

Jaqueline Cristian / Profimedia

Jaqueline Cristian, eliminată în turul secund la WTA Madrid! Românca a fost învinsă de Anastasia Potapova, scor 5-7, 6-3, 2-6 și a părăsit competiția din capitala Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Begu este singura româncă rămasă în competiție și va juca împotriva americancei Shelby Rogers, în turul al treilea de la WTA Madrid.

Jaqueline Cristian, eliminată în turul secund la WTA Madrid! Românca a fost învinsă de Anastasia Potapova, în trei seturi

Jaqueline nu a început foarte bine meciul, iar rusoaica Potapova a reușit să închida primul set, scor 7-5, după 48 de minute. Setul secund a fost însă la discreția româncei, care a izbutit să câștige de mai multe ori pe serviciul adversarei și a trimit meciul în set decisiv, după 6-3 în al doilea act.

Din păcate, setul al treilea a fost unul fără istoric. Sportiva din Rusia a fost mult mai precisă, a izbutit 4 break-uri și a reușit să încheie meciul, scor 7-5, 3-6, 6-2, după un duel care a durat 2 ore și 11 minute.

Ion Țiriac o susține pe Simona Halep: „Ea e o fată inteligentă, e vorba de o manipulare!”

Ion Țiriac o susține pe Simona Halep în scandalul de dopaj. Omul de afaceri consideră că dubla câștigătoare de Grand Slam nu a încălcat regulamentul, cel puțin nu cu bună știință.

Reclamă

Mai mult decât atât, fostul jucător de tenis se întreabă cine o va despăgubi pe Simona Hale, dacă va fi găsită nevinovată, pentru toate lunile în care nu a putut juca tenis din cauza suspendării.

„Se antrenează în fiecare zi, acolo la mine, la Stejarii, de parcă ar trebui să joace mâine. Îmi spune că nu, că iar au amânat-o.

După părerea mea, această manipulare care se face în lumea sportului este impermisibilă. Dacă tu ești declarat pozitiv atât în proba A, cât și în proba B, ești pozitiv.

Reclamă 4 / 0/3

De ce ești pozitiv? Legea care a făcut WADA – compania mondială care are sarcina de a se ocupa cu aceste treburi care aparțin de fapt Comitetului Olimpic Internațional – eu am fost unul dintre cei cinci care au format-o, în anii 2000.

Pozitiv e pozitiv. Dacă cinci te țin cu gura deschisă și al șaselea îți bagă ceva pe gură, ești pozitiv. Dar ăia sunt criminali și nu poți să fii considerat vinovat. Așa și cu Simona Halep. La 31 de ani, la US Open, unde niciodată nu a fost as, știind că a fost verificată cu trei zile înainte, după meci, automat după ce iese de pe teren… atât de tâmpită nu poate să fie nu Simona, care e o fată inteligentă, ci nimeni.

Se pare că au și găsit cam de unde vine. Mai mult decât atâta, este o probă care arată 0,00-nu-știu-cât la sută. De ce Federația Internațională și tribunalele o țin atâta?

Cine o să fie responsabil, dacă cumva Simona Halep nu e vinovată, sau este vinovată indirect, de toate aceste luni în care un profesionist a fost oprit să își facă meseria?”, a declarat Ion Țiriac, potrivit sport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și