Închide meniul

Jaqueline Cristian s-a calificat în semifinalele de la Praga! Victorie în decisiv cu Baindl

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 4 august 2023, 15:08

Jaqueline Cristian s-a calificat în semifinalele de la Praga! Victorie în decisiv cu Baindl

Jaqueline Cristian s-a calificat în semifinalele de la Praga

Jaqueline Cristian, la Praga / Profimedia

Jaqueline Cristian s-a calificat în semifinalele de la Praga. Românca de pe locul 122 WTA a trecut în sferturi de Kateryna Baindl din Ucraina, ocupanta locului 98 în clasamentul mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian s-a impus cu 6-4, 1-6, 6-2, după 2 ore şi 5 minute de joc şi continuă parcursul foarte bun la turneul din Cehia.

Jaqueline Cristian s-a calificat în semifinalele de la Praga!

Jaqueline Cristian a jucat în primul sfert de finală al zilei de la Praga. Ea a întâlnit-o pe Kateryna Baindl din Ucraina, jucătoare cu care mai jucase o singură dată până acum. La fel ca astăzi, Cristian a câştigat duelul din 2017 de la Bucureşti.

Românca nu a avut cel mai bun început de meci, dar a reuşit să gestioneze bine momentele cheie ale setului şi să se impună cu 6-4. În setul al doilea, Cristian a cedat teren, iar Baindl s-a impus cu 6-1, dar jucătoarea din Ucraina nu a mai avut soluţii în decisiv, atunci când românca s-a impus cu 6-2 şi a obţinut calificarea în semifinalele turneului WTA 250 de la Praga.

Jaqueline este la un singur meci de a egala cea mai bună performanţă a carierei. În 2021, ea ajungea în ultimul act de la Linz, dar pierdea un duel la limită în faţa lui Alison Riske.

Reclamă

În penultimul act de la Praga, numărul 122 WTA o va întâlni pe câştigătoarea duelului dintre Tereza Martincova (109 WTA) şi Nao Hibino (136 WTA).

Pentru parcursul său la Praga, Cristian şi-a asigurat un cec în valoare de 11.276 de dolari şi 110 puncte în clasamentul WTA.

Sorana Cîrstea le-a răspuns criticilor, după controversa de la Wimbledon: „Nu sunt valori de şcoală veche”

Sorana Cîrstea le-a răspuns criticilor, după controversa de la Wimbledon. Numărul 32 WTA a fost în centrul unei controverse înaintea debutului la All England Club din cauza unei postări de pe contul său de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

„Sincer, acea postare – de fapt, o repostare la un mesaj pe care îl văzusem – s-a potrivit puțin cu momentul în care eram. Eram la Wimbledon și, în general, știm că Wimbledon este un turneu în care lumea este elegantă în tribune, în care sunt anumite reguli care trebuie respectate. Sunt niște valori, să spun, normale, deși se spune că sunt valori de «școală veche».

Pentru mine sunt valori și atât. Nu sunt valori de școală veche, sunt valori. Și tocmai o văzusem pe Prințesa de Wales (…) cu atâta eleganță și cu atâta feminitate și cu atâta bunătate, rar mi-a fost întâlnit să simt atâta energie din partea cuiva.

La fel, domnii erau toți în cămașă, cu sacou, frumos îmbrăcați, civilizați. Și foarte frumos, toată lumea cu familie, cu copii care nu erau neapărat pe telefoane.

Și m-a inspirat acea postare pentru că sunt, să zic așa, principii după care mă ghidez și eu”, a declarat Sorana Cîrstea în podcastul „Pe drept cuvânt”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și