Închide meniul

Juan Carlos Ferrero, fostul lider ATP, a refuzat să o antreneze pe Simona Halep! Ce jucător de top pregăteşte în prezent ibericul

Viviana Moraru Publicat: 24 martie 2023, 15:15

Juan Carlos Ferrero, fostul lider ATP, a refuzat să o antreneze pe Simona Halep! Ce jucător de top pregăteşte în prezent ibericul

Reacția oficială din partea ITF, după declarațiile acide ale Simonei Halep

Simona Halep este suspendată pentru dopaj / Profimediaimages

  • Juan Carlos Ferrero a refuzat să o antreneze pe Simona Halep
  • Pe cine pregăteşte în prezent fostu lider ATP

Juan Carlos Ferrero se pare că a refuzat să o antreneze pe Simona Halep, în urmă cu patru ani. Ibericul, care a ocupat poziţia de lider ATP, a ales să îl pregătească pe Carlos Alcaraz, în detrimentul româncei. Alcaraz este în prezent liderul ierarhiei masculine de tenis, având în palmares un trofeu de Grand Slam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juan Carlos Ferrero a fost numărul 1 ATP în 2003, an în care a cucerit şi singurul său trofeu de Grand Slam, Roland Garros.

Juan Carlos Ferrero, fostul lider ATP, a refuzat să o antreneze pe Simona Halep

Presa britanică anunţă faptul că Simona Halep l-a contactat pe Juan Carlos Ferrero în 2019, pe vremea când românca încă lucra cu Darren Cahill. Sursa citată anterior notează faptul că ibericul a refuzat-o pe Halep, şi a preferat să colaboreze cu Carlos Alcaraz, având încredere în potenţialul tânărului care la acea vreme avea doar 16 ani.

Reclamă

Ferrero nu s-a înşelat în privinţa lui Carlos Alcaraz. Acesta a reuşit să câştige US Open 2022, şi să devină lider în clasamentul ATP.

„Omul din colțul terenului său, Juan Carlos Ferrero – care a fost numărul 1 ATP în 2003, anul în care s-a născut Alcaraz – refuzase o ofertă din partea ulterioarei campioane de la Wimbledon, Simona Halep tocmai pentru a putea lucra cu ‘următorul mare tenismen spaniol.’

Reclamă

Cred că Ferrero a fost avangardist în poziția sa de antrenor. Ce a văzut în această muză tânără trebuia să fie susținut de convingerea că îl va transformă într-o vedetă; nu doar o altă vedetă a tenisului, ci următorul număr 1.

Pentru a face acest pariu, știa dinainte ceva ce nimeni altcineva nu bănuia. Că acest tânăr fragil de numai 16 ani poate să devină viitorul tenisului”, se arată în articolul celor de la tennismajors.com.

Motivul pentru care Simona Halep nu se retrage din tenis! Anunţul fostului manager al româncei

S-a aflat motivul pentru care Simona Halep nu se retrage din tenis. Fostul manager al româncei a dezvăluit totul. Cosmin Hodor a declarat că fostul lider WTA îşi doreşte să particep la o Olimpiadă, şi de aceea nu ia în calcul să îşi încheie cariera acum.

Reclamă 4 / 0/3

Cosmin Hodor a dezvăluit faptul că Simona Halep visează să reprezinte România la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024. Fostul manager al româncei susţine că aceasta este motivată de gândul că ar putea participa la Olimpiada de anul viitor, motiv pentru care nu se gândeşte la retragere.

„Sunt convins că în cartea ei de telefon undeva e notată acolo Olimpiada și va trebui bifată cu verde. Cred că este o motivație suplimentară și contează foarte mult ce se va întâmpla. Ea merită să joace în continuare și să reprezinte România la Olimpiadă.

Pentru că nu e corect ce i se întâmplă. Cineva la un moment dat poate că va răspunde și ar trebui să-și asume responsabilitatea. Ea nu merită ce i se întâmplă acum și nu poate nimeni să-i ia toate meciurile, tot ce a făcut ea și întreaga carieră pentru ce se întâmplă acum. Nimeni!

Ea a avut o perioadă de doi ani în care o trezeai noaptea, bătea pe oricine și se ducea și se culca la loc.

Poate că a pierdut atunci accidental niște meciuri care aveau o presiune sau o miză suplimentară. Sau se întâmpla ceva în ziua respectivă. Dar să nu uităm semifinala de la Roland Garros, în care a bătut-o pe Muguruza, când Muguruza era în top 5. Să nu uităm finala de la Roland Garros, pe care a întors-o atunci, în 2018, nu mai zic de semifinala din 2019 de la Wimbledon, cu Svitolina”, a declarat Cosmin Hodor, pentru digifm.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”