Închide meniul

Karolina Pliskova nu îşi revine! Înfrângeri pe linie pentru fostul număr 1 WTA, care a pierdut cu numărul 204 la Washington

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 2 august 2023, 10:50

Karolina Pliskova nu îşi revine! Înfrângeri pe linie pentru fostul număr 1 WTA, care a pierdut cu numărul 204 la Washington

Karolina Pliskova nu îşi revine

Karolina Pliskova şi Hailey Baptiste, după meciul de la Washington / Profimedia

Karolina Pliskova nu îşi revine! Fostul număr 1 WTA a pierdut încă din primul tur la Washington meciul cu Hailey Baptiste, jucătoare venită din calificări şi care se află pe locul 204 WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarea cehă de tenis Karolina Pliskova, numărul 23 mondial, a fost învinsă surprinzător de americanca Hailey Baptiste (204 WTA), cu 6-1, 0-6, 6-3, marţi, în prima rundă a turneului WTA 500 de la Washington, dotat cu premii totale de 780.637 dolari, potrivit agerpres.ro.

Karolina Pliskova nu îşi revine! Înfrângeri pe linie pentru fostul număr 1 WTA, care a pierdut cu numărul 204 la Washington

În alt meci din runda inaugurală, americanca Peyton Stearns, antrenată de românul Gabriel Trifu, a dispus de poloneza Magdalena Frech cu 6-1, 6-4.

Dacă Baptiste va juca în optimile de finală contra conaţionalei Cori Gauff, a treia favorită, Stearns o va înfrunta pe Jessica Pegula, principala favorită şi campioană în 2019.

Americanca Jennifer Brady (28 ani), care din 2021 a mai jucat doar două meciuri, ambele luna aceasta, s-a calificat în optimi după o victorie clară în faţa ucrainencei Anhelina Kalinina, cu 6-2, 6-1.

Reclamă

Rezultatele înregistrate marţi în primul tur la Mubadala Citi DC Open (suprafaţă hard):

Karolina Pliskova are 7 înfrângeri în ultimele 8 meciuri

Aflată în prezent pe locul 23 WTA, Karolina Pliskova traversează o perioadă extrem de complicată.

Cehoaica a avut un început foarte bun de an, cu sferturi la Australian Open şi Dubai şi optime la Indian Wells, dar se află în cădere liberă de la începutul sezonului de zgură.

Reclamă 4 / 0/3

Ea are 7 înfrângeri în ultimele 8 meciuri pe care le-a disputat, singurul succes fiind cel din turul inaugural de la Eastbourne, atunci când a profitat de abandonul lui Elise Mertens în setul decisiv, potrivit eurosport.ro.

De altfel, Pliskova nu a mai legat două victorii de la jumătatea lunii aprilie, atunci când le-a învins pe Maria Sakkari şi Donna Vekic la Stuttgart.

Dublă finalistă de Grand Slam (US Open 2016 şi Wimbledon 2021), Karolina Pliskova rămâne singurul fost lider WTA aflat în activitate fără un turneu de Grand Slam în palmares.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și