Închide meniul

Kim Clijsters, semnal de alarmă după cazul Simonei Halep: „E manipulare. Sunt curioasă ce se va întâmpla cu tenisul feminin”

Alex Masgras Publicat: 22 februarie 2024, 21:53

Reclamă
Kim Clijsters, semnal de alarmă după cazul Simonei Halep: „E manipulare. Sunt curioasă ce se va întâmpla cu tenisul feminin

Kim Clijsters, semnal de alarmă după cazul Simonei Halep: "E manipulare. Sunt curioasă ce se va întâmpla cu tenisul feminin"

Simona Halep, în timpul unui turneu / Hepta

Kim Clijsters a tras un semnal de alarmă după cazul Simonei Halep. De patru ori câştigătoare de Grand Slam, fosta jucătoare din Belgia a vorbit despre cazul de dopaj al româncei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clijters înţelege cu greu cum nu există consecinţe pentru cei din echipa Simonei Halep, în condiţiile în care românca a avut încredere totală în oamenii din jurul ei.

Kim Clijsters, semnal de alarmă după cazul Simonei Halep

Mai mult, ceea ce i s-a întâmplat Simonei Halep trebuie să fie un „semnal de alarmă imens”, susţine fosta jucătoare. Clijters consideră că este vorba despre manipulare atunci când o echipă controlează fiecare acţiune a unei jucătoare şi se întreabă ce se va întâmpla cu tenisul feminin dacă nu se vor lua măsuri:

„Pentru mine, cel mai mare semnal de alarmă este legat de echipă. Îmi este foarte greu să văd că nu există nicio consecință pentru echipă, că este doar sportivul. Echipa Simonei i-a propus să ia ceva și ea a luat fără nicio ezitare. Ca sportiv, tu doar ai încredere în echipa ta, în oamenii din jurul tău. Crezi că ei știu că fac ceea ce trebuie și apoi ți se întâmplă asta.

O situație ca asta, mai ales în cazul femeilor, când ai antrenori care îți conduc echipa, eu o numesc manipulare. Nu găsesc alt cuvânt pentru asta, pentru că e vorba de a controla tot ce se întâmplă în preajma unui atlet. Sunt doar curioasă ce se va întâmpla cu viitorul tenisului feminin. Acest lucru se poate întâmpla iar și iar.

Reclamă

Am văzut și în trecut antrenori care vin și preiau controlul total al vieții unei jucătoroare. Vor să controleze totul, inclusiv pe toți cei care vorbesc cu sportivul. Este cu siguranță un semnal de alarmă imens”, a declarat Kim Clijters în podcastul lui Andy Roddick, citată de tennis.com.

Simona Halep, prima reacţie după procesul de la TAS

Simona Halep a avut prima reacţie după procesul de la TAS. În perioada 7-9 februarie, sportiva noastră a fost audiată la Lausenne, în cazul în care a fost suspendată de ITIA patru ani.

Halep le-a mulţumit tuturor celor care au fost alături de ea în cea mai grea perioadă a vieţii şi speră că va scăpa de calvarul suspendării.

Reclamă 4 / 0/3

„Coşmarul prin care am trecut în ultimul an şi jumătate s-a terminat. Am avut şansa să mă apăr la TAS, să le arăt tuturor că nu m-am dopat. Asta am spus din prima zi în care am fost acuzat de dopaj.

Acum aştept decizia cu capul sus şi vreau să le mulţumesc tuturor fanilor, jucătorilor, legendelor sportului, sponsorilor şi tuturor care au fost alături de mine. Am primit mesaje în această perioadă teribilă. Vă mulţumesc pentru sprijinul vostru necondiţionat.

Acest sprijin a însemnat întreaga lume pentru mine şi mi-a dat puterea să lupt în fiecare zi pentru a arăta adevărul. Voi reveni cu detalii despre cazul meu, imediat când voi avea informaţii. Vă urez tuturor numai bine. Adevărul iese mereu la suprafaţă”, a scris Simona pe Instagram.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și