Închide meniul

Simona Halep, prima reacţie după procesul de la TAS: „Coşmarul s-a terminat”

Dan Roșu Publicat: 21 februarie 2024, 13:04

Reclamă
Simona Halep, prima reacţie după procesul de la TAS: „Coşmarul s-a terminat

Simona Halep, prima reacţie după procesul de la TAS

Simona Halep, prima reacţie după procesul de la TAS - Profimedia Images

Simona Halep a avut prima reacţie după procesul de la TAS. În perioada 7-9 februarie, sportiva noastră a fost audiată la Lausenne, în cazul în care a fost suspendată de ITIA patru ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep le-a mulţumit tuturor celor care au fost alături de ea în cea mai grea perioadă a vieţii şi speră că va scăpa de calvarul suspendării.

Simona Halep, prima reacţie după procesul de la TAS

„Coşmarul prin care am trecut în ultimul an şi jumătate s-a terminat. Am avut şansa să mă apăr la TAS, să le arăt tuturor că nu m-am dopat. Asta am spus din prima zi în care am fost acuzat de dopaj.

Acum aştept decizia cu capul sus şi vreau să le mulţumesc tuturor fanilor, jucătorilor, legendelor sportului, sponsorilor şi tuturor care au fost alături de mine. Am primit mesaje în această perioadă teribilă. Vă mulţumesc pentru sprijinul vostru necondiţionat.

Acest sprijin a însemnat întreaga lume pentru mine şi mi-a dat puterea să lupt în fiecare zi pentru a arăta adevărul. Voi reveni cu detalii despre cazul meu, imediat când voi avea informaţii. Vă urez tuturor numai bine. Adevărul iese mereu la suprafaţă”, a scris Simona pe Instagram.

Reclamă

Simona Halep, decizie radicală după apelul de la TAS

Simona Halep a luat o decizie radicală după apelul de la TAS! Halep a dat în judecată compania canadiană care a produs suplimentul nutritiv care, în opinia ei, a dus la suspendarea sa pe patru ani pentru dopaj.

Halep cere daune de peste 10 milioane de dolari de la Quantum Nutrition, care operează sub numele de Schinoussa Superfoods, după ce a fost depistată pozitiv la US Open 2022 cu Roxadustat, medicament folosit adesea de persoanele cu anemie, relatează Reuters.

Roxadustat, care se află pe lista substanţelor interzise de Agenţia Mondială Antidoping, poate creşte hemoglobina şi producţia de celule roşii din sânge, sporind rezistenţa.

Reclamă 4 / 0/3

Halep, în vârstă de 32 de ani, a declarat că a folosit suplimente Schinoussa în timpul turneului de la Flushing Meadows din 2022 şi că Keto MCT pe care l-a luat a fost contaminat cu Roxadustat, care nu a fost dezvăluit pe etichetă.

Dubla campioană de Grand Slam a declarat că nu a folosit niciodată substanţe interzise şi că neglijenţa Quantum şi afirmaţiile false că suplimentul său era legal i-au afectat cariera şi i-au provocat umilinţă.

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY! 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și