Închide meniul

Lovitură dură primită de Simona Halep la TAS. Ce s-a aflat despre audierile româncei, în cazul de dopaj!

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 noiembrie 2023, 16:25

Reclamă
Lovitură dură primită de Simona Halep la TAS. Ce s-a aflat despre audierile româncei, în cazul de dopaj!

Lovitură dură primită de Simona Halep la TAS

Simona Halep, în timpul unui meci / Profimedia

Lovitură dură primită de Simona Halep la TAS. Românca a primit o nouă veste dezastruoasă în scandalul de dopaj în care a primit o suspendare de 4 ani. Fostul lider WTA mai are de aşteptat până când va fi audiată de judecătorii Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta campioană de la Wimbledon şi Roland Garros a început antrenamentele, în aşteptarea unui verdict favorabil. Se pregăteşte la Dubai, la academia care îi aparţine fostului jucător Clark Francis. Din păcate pentru ea, cazul ei nu apare pe lista de audieri de la TAS.

Lovitură dură primită de Simona Halep la TAS

Potrivit iamsport.ro, Halep îşi poate lua gândul că va putea să încerce să îşi dovedească nevinovăţia pe finalul acestui an. Cel puţin până pe 26 ianuarie 2024, pe lista oferită de Biroul de relaţii cu presa de la TAS nu apare cazul Simonei.

În condiţiile date, constănţeanca în vârstă de 32 de ani nu poate avea linişte nici de Sărbători. TAS a confirmat totuşi, pe 24 octombrie, că a înregistrat apelul Simonei. Chiar dacă fanii româncei se aşteptau să fie judecat în regim de urgenţă, acest lucru nu se va întâmpla.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (n.r. – TAS) a înregistrat apelul depus de jucătoarea română de tenis Simona Halep împotriva deciziei luate de tribunalul Agenţiei Internaţionale pentru Integritatea Tenisului (ITIA) pe 22 septembrie, în care a fost găsită vinovată de încălcarea unor reguli antidoping şi sancţionată cu o perioadă de ineligibilitate de patru ani, începând cu 7 octombrie 2022 şi cu descalificarea rezultatelor obţinute în perioada 29 august 2022 – 7 octombrie 2022, inclusiv retragerea oricăror medalii, titluri, puncte şi premii în bani”, se arată în comunicatul celor de la TAS.

Reclamă

Patrick Mouratoglou a rupt tăcerea după ce Simona Halep a fost suspendată 4 ani pentru dopaj

La începutul acestei luni, Patrick Mouratoglou a rupt tăcerea şi a vorbit despre cazul Simone Halep. Francezul a spus că echipa sa de la Academie i-a propus Simonei Halep să ia acel colagen. Totodată, Mouratoglou s-a arătat încrezător în şanse Simonei Halep la TAS.

Sunt încrezător în ce privește apelul Simonei la TAS, pentru că este un tribunal independent. Am putut determina de unde vine contaminarea. Noi i-am propus să ia colagen și i-am adus acest colagen de la o companie. Produsul s-a întâmplat să fie contaminat. Nu era niciun mod prin care să fi putut ști asta. Dar mă simt responsabil pentru ce s-a întâmplat, pentru că e echipa mea, deci practic eu i-am adus acest colagen.

Am făcut toate testele posibile ca să putem determina că vorbim despre o contaminare. Sunt foarte încrezător că acest tribunal independent va admite faptul că Simona nu s-a dopat niciodată. Simona e o victimă și trebuie să se întoarcă înapoi pe teren și să concureze cât de repede posibil.

Reclamă 4 / 0/3

Reputația ta are de suferit, afectată de faptul că numele tău e asociat cu dopingul, chiar dacă tu nu te-ai dopat. Activitatea ta este oprită pe o perioadă care poate fi foarte lungă, și îți poate afecta întreaga carieră. Și-ți afectează reputația dintr-un motiv care nu-i corect, pentru că tu nu ai făcut nimic rău. Așa că asta mi-a deschis ochii, înțeleg că i se poate întâmpla oricui, așa că trebuie să fii 100 la 100 sigur în ce privește companiile pe care le alegi (n.a. pentru furnizarea produselor), ca asta să nu se întâmple” a spus Patrick Mouratoglou într-un video postat pe reţelele de socializare.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și