Închide meniul

Lovitură financiară de proporţii primită de Simona Halep! Unul dintre principalii sponsori a „rupt” contractul

Reclamă

Publicat: 5 noiembrie 2023, 16:51

Lovitură financiară de proporţii primită de Simona Halep! Unul dintre principalii sponsori a „rupt contractul

Lovitură financiară de proporţii primită de Simona Halep

Simona Halep, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

O nouă lovitură financiară de proporţii primită de Simona Halep, în timpul scandalului de dopaj. Românca încearcă să îşi dovedească nevinovăţia la TAS, dar unul dintre principalii sponsori nu a mai aşteptat decizia de la Lausanne şi a decis să „rupă” contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep avea o înţelegere cu elveţienii de la Hublot încă din 2016, contractul fiind intermediat atunci chiar de Ion Ţiriac. Firma care produce ceasuri de lux a hotărât însă să pună capăt colaborării cu fostul lider WTA, după suspendarea de patru ani primită de „Simo” de la ITIA.

Lovitură financiară de proporţii primită de Simona Halep

Potrivit playsport.ro, Hublot a decis să renunţe la contractul cu Simona Halep. Constănţeanca în vârstă de 32 de ani nu mai apare pe site-ul companiei din Elveţia. A fost „ştearsă” din lista selectă a ambasadorilor, pe care se află în continuare, printre alţii, Novak Djokovic, Karolina Pliskova, Kylian Mbappe şi Jose Mourinho.

Este primul sponsor din afara României care renunţă la înţelegerea cu Simona Halep. Din ţară, Banca Transilvania şi Automobile Bavaria au încheiat colaborarea cu Halep, după ce fosta campioană de la Wimbledon şi Roland Garros a fost testată pozivit cu Roxadustat. Fostul lider mondial mai are un contract activ cu Dedeman, de unde primeşte anual aproximativ 500.000 de euro.

Simona Halep a câştigat 24 de titluri în circuitul WTA şi a adunat, în total, peste 40 de milioane de euro.

Reclamă

Simona Halep îşi vinde casa de pe malul lacului Snagov

Simo a luat decizia radicală de a se despărţi de mastodontul de pe lacul Snagov, aflat pe un domeniu de 10.000 de metri pătraţi. Halep a luat hotărârea în timpul procesului în care speră să scape de suspendarea de patru ani. De notat este că Simona Halep şi-a amenajat un teren de tenis la cele mai înalte standarde chiar în curte, asta după ce i s-a interzis accesul la Centrul Naţional de Tenis.

Vila Simonei Halep este formată din nouă camere şi era recent evaluată la un milion de euro. Halep i-a fixat preţul şi, conform prosport.ro, cere 4.4 milioane de euro pentru vila de pe lacul Snagov.

Nu este prima proprietate pe care Simona o vinde în acest an. Ea a renunţat la locuinţa pe care o avea în unul dintre cele mai scumpe cartiere din Bucureşti.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a găsit rapid cumpărător pentru locuinţa situată pe strada Herăstrău şi care are un teren de 398 de metri pătraţi. Şi-a strâns deja lucrurile şi s-a mutat într-un bloc în care apartamentele se vând cu preţuri cuprinse între 840.000 de euro şi 4 milioane de euro.

Halep a vrut să se rupă total de trecut şi a vândut vila în care a locuit alături de Toni Iuruc pe durata căsniciei de un an. Fostul număr 1 WTA va primi 5 milioane de euro în schimbul casei, o sumă record pentru cartierul Primăverii.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 aprilie, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist Vezi toate știrile
Citește și