Închide meniul
Foto

„Mă urăsc pentru că le-am făcut asta!” Serena Williams, demolată de Simona Halep în doar câteva cuvinte

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 septembrie 2023, 19:07

Reclamă
„Mă urăsc pentru că le-am făcut asta!” Serena Williams, demolată de Simona Halep în doar câteva cuvinte

Serena Williams, demolată în câteva cuvinte de Simona Halep

Serena Williams şi Simona Halep / Colaj Profimediaimages

Serena Williams a fost demolată de Simona Halep în doar câteva cuvinte. Totul după ce câştigătoarea a 23 de turnee de Grand Slam a avut o reacţie incredibilă la scurt timp după ce românca a fost suspendată 4 ani în scandalul de dopaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

8 este un număr mai bun”, a scris Serena, făcând referire la titlurile pe care le-ar fi putut avea la Wimbledon, dacă Simona Halep nu s-ar fi impus în finala din 2019.

Serena Williams a fost demolată de Simona Halep în doar câteva cuvinte

Simona Halep a oferit un interviu pentru jurnaliştii din Statele Unite şi nu s-a ferit să comenteze postarea Serenei. A avut un discurs fără precedent.

Cred că toată lumea are dreptul să mă judece pentru că Tribunalul a decis că sunt vinovată. Cineva mi-a spus astăzi că mă urăsc acei jucători pe care i-am bătut„, a spus Simona Halep pentru frontofficesports.com.

Simona a vorbit şi despre momentul în care a primit verdictul de la ITIA. A recunoscut că a fost în stare de şoc când a aflat verdictul.

Reclamă

Eu am fost încrezătoare după ce am fost audiată pentru că erau atât de multe lucruri care nu aveau sent şi nu erau corecte. Când am primit decizia am fost complet şocată.

Nu îmi venea să cred că m-au suspendat timp de patru ani, din moment ce am aflat că am găsit sursa contaminării şi sângele meu era total normal. Nu au găsit nimic în sângele meu.

Este o nebunie că au luat această decizie. M-au judecat pe scenarii, nu există nicio dovadă. Este pur şi simplu o nebunie.

Reclamă 4 / 0/3

Din punct de vedere mental, a fost un dezastru pentru mine pentru că nu mă așteptam la așa ceva. Întotdeauna am fost atentă și nu am luat niciodată ceva fără să verific. Deci, este un șoc!„, a mai spus Halep.

Fiul lui Ion Ţiriac a răbufnit la adresa Serenei Williams, după suspendarea Simonei Halep

Fiul miliardarului român a postat pe reţelele de socializare o fişă prin care a publicat lista substanţelor pe care Serena Williams le-a putut folosi cu acceptul WADA. Ulterior, Ion Ion Ţiriac a şi excplicat ce efecte au acestea asupra unui sportiv.

Ca să fie clar, toate sunt ‘excepții speciale’ date de zeci de ani aceluiași individ, aceștia sunt steroizi și alte suplimente hormonale interzise. Ce fac ele pentru un sportiv? Voi traduce efectul lor medical:

antiinflamator
îmbunătățirea performanței
reduce oboseala
recuperare rapidă
crește puterea și rezistența
elimină durerea”, a fost mesajul transmis de fiul lui Ion Ţiriac pe Instagram.

Ion Ţiriac a avut o replică pentru Serena Williams şi pentru mesajul interpretabil postat de americancă. „8 este un număr mai bun”, a scris Serena, făcând referire la titlurile pe care le-ar fi putut avea la Wimbledon, dacă Simona Halep nu s-ar fi impus în finala din 2019.

Dacă vrei să vorbim despre cifre, înainte să întrebi despre numărul 8, să vorbim despre numerele de la 1 la 23, ‘campioano!’”, a fost replica devastatoarea a lui Ion Ion Ţiriac.

Gică Hagi a rupt tăcerea, după ce Simona Halep a fost suspendată patru ani

Gică Hagi a rupt tăcerea, după ce Simona Halep a fost suspendată pentru patru ani. „Regele” i-a luat apărarea româncei, şi a declarat că aceasta este un „patrimoniu” al ţării, şi are nevoie de sprijinul tuturor pentru a depăşi această perioadă delicată.

Reclamă

E un lucru foarte delicat. Cred că prea mulți vorbesc. Eu sunt mai atent la lucrurile astea. Cred că în situațiile acestea cel mai bine… cred că nu există un român căruia să nu-i pară rău de tot ce e. Suntem lângă ea 200% cu toții. Cel mai bine e să vorbească avocatul și Simona. Ei cunosc cel mai bine lucrurile.

Avocatul a vorbit și a zis niște lucruri foarte bine punctate, iar eu merg pe acest aspect. În rest, se vorbește mult, iar mulți își dau importanță și vorbesc prea mult, așa că lăsați să curgă lucrurile așa cum trebuie. Cei care știu tot sunt în primul rând avocații ei și Simo, care trebuie susținută de toată România. Simona e un patrimoniu al României și trebuie să fim lângă ea”, a declarat Gică Hagi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și