Închide meniul

Gică Hagi a rupt tăcerea, după ce Simona Halep a fost suspendată patru ani: „E un patrimoniu al României!”

Viviana Moraru Publicat: 16 septembrie 2023, 14:56

Reclamă
Gică Hagi a rupt tăcerea, după ce Simona Halep a fost suspendată patru ani: „E un patrimoniu al României!

Gică Hagi, reacţie superbă după ce Simona Halep a câştigat procesul de dopaj

Gică Hagi şi Simona Halep/ Razvan Pasarica/SPORT PICTURES / Hepta

Gică Hagi a rupt tăcerea, după ce Simona Halep a fost suspendată pentru patru ani. „Regele” i-a luat apărarea româncei, şi a declarat că aceasta este un „patrimoniu” al ţării, şi are nevoie de sprijinul tuturor pentru a depăşi această perioadă delicată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a primit suspendarea maximă din partea celor de la ITIA, ca urmare a testele pozitive anti-doping, de la ediţia de anul trecut a US Open. Românca va contesta decizia la TAS.

Gică Hagi a rupt tăcerea, după ce Simona Halep a fost suspendată patru ani

Gică Hagi a vorbit în premieră despre suspendarea de dopaj a Simonei Halep. „Regele” a declarat că mult prea mulţi şi-au dat cu părerea despre situaţia delicată traversată de româncă, şi susţine că doar ea ş avocaţii ei sunt îndreptăţiţi să vorbească, deoarece cunosc cel mai bine cazul.

De asemenea, managerul de la Farul a mai spus că are încredere deplină în avocaţii Simonei Halep, fiind de părere că aceasta are nevoie de susţinerea tuturor românilor, după decizia luată de cei de la ITIA.

Gică Hagi este un apropiat al familiei Simonei Halep. „Regele” este prieten cu tatăl sportivei, Stere Halep, acesta fiind de altfel prezent şi la petrecerea de titlu a celor de la Farul, de la finalul sezonului trecut. Şi Simona Halep a asistat la câteva meciuri ale constănţenilor, în sezoanele precedente.

Reclamă

„E un lucru foarte delicat. Cred că prea mulți vorbesc. Eu sunt mai atent la lucrurile astea. Cred că în situațiile acestea cel mai bine… cred că nu există un român căruia să nu-i pară rău de tot ce e. Suntem lângă ea 200% cu toții. Cel mai bine e să vorbească avocatul și Simona. Ei cunosc cel mai bine lucrurile.

Avocatul a vorbit și a zis niște lucruri foarte bine punctate, iar eu merg pe acest aspect. În rest, se vorbește mult, iar mulți își dau importanță și vorbesc prea mult, așa că lăsați să curgă lucrurile așa cum trebuie. Cei care știu tot sunt în primul rând avocații ei și Simo, care trebuie susținută de toată România. Simona e un patrimoniu al României și trebuie să fim lângă ea”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă premergătoare duelului Farul – FCSB.

Boris Becker, mesaj tranşant după suspendarea de patru ani primită de Simona Halep

Boris Becker a transmis un mesaj tranşant, după ce Simona Halep a primit o suspendare de patru ani. Fostul campion german a declarat că toţi sportivii trebuie să fie trataţi în mod egal, atunci când vine vorba de doping. De asemenea, acesta a mai punctat că există mai multe cazuri de dopaj în sportul alb, decât se cunosc în spaţiul public.

Reclamă 4 / 0/3

Boris Becker a dezvăluit că unii jucători sunt avertizaţi înainte să fie supuşi unui control anti-doping. Germanul a mai subliniat că există multe cazuri de dopaj în tenis care fie au fost acoperite, fie nu au fost descoperite.

„Am auzit că se folosesc și măsuri diferite. Jucătorilor din anumite țări li se spune sau sunt informați că urmează un test antidoping. Nu vreau să dau numele jucătorilor și țărilor acum, dar este un ‘secret cunoscut’ de toată lumea că se aplică standarde duble.

Bineînțeles, acest lucru nu este acceptabil. Toată lumea trebuie să fie tratată în mod egal. Fie că este vorba de un nume mare sau de un jucător din America, România, Germania sau Serbia. Este singura modalitate de a scăpa de oile negre. Cred că există semnificativ mai multe oi negre decât știm cu toții”, a declarat Boris Becker, conform eurosport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și