Închide meniul

Marketa Vondrousova, salt impresionant în clasamentul WTA, după succesul de la Wimbledon! Pe ce locuri se află româncele

Alex Masgras Publicat: 17 iulie 2023, 12:04

Reclamă
Marketa Vondrousova, salt impresionant în clasamentul WTA, după succesul de la Wimbledon! Pe ce locuri se află româncele

Marketa Vondrousova, salt impresionant în clasamentul WTA

Marketa Vondrousova, după ce a cucerit trofeul de la Wimbledon / Profimedia

Marketa Vondrousova, salt impresionant în clasamentul WTA, după succesul de la Wimbledon! Jucătoarea cehă a urcat 32 de poziţii în clasamentul WTA şi de luni este pe locul 10, cu 3106 puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tunisiana Ons Jabeur, învinsă de Vondrousova în finală, se menţine pe locul 6, cu 4846 de puncte.

Marketa Vondrousova, salt impresionant în clasamentul WTA, după succesul de la Wimbledon! Simona Halep a coborât din nou

Dintre jucătoarele din România, cel mai bine clasată este Irina Begu, locul 31, cu 1382 puncte. Begu a coborât un loc.

Sorana Cîrstea este pe locul 32, cu 1316 puncte, după o urcare de cinci poziţii, iar Ana Bogdan a urcat opt locuri şi este pe 49, cu 1072 puncte.

Simona Halep, suspendată provizoriu de mai multe luni pentru dopaj, a coborât un loc şi este pe 55, cu 1000 de puncte, potrivit news.ro.

Reclamă

Lider în clasamentul WTA este în continuare poloneza Iga Swiatek – 9315 puncte, urmată în top 3 de belarusa Aryna Sabalenka – 8845 şi de sportiva din Kazahstan Elena Rybakina – 5465.

Carlos Alcaraz, după finala cu Djokovic de la Wimbledon: „Înainte de acest meci nu credeam că îl pot bate pe Novak”

Carlos Alcaraz a vorbit la conferinţa de presă după finala cu Djokovic de la Wimbledon. Numărul 1 ATP a câştigat al doilea titlu de Grand Slam al carierei, după victoria în faţa lui „Nole”, la capătul unui meci superb, de aproape cinci ore.

Alcaraz s-a impus cu 1-6, 7-6(6), 6-1, 3-6, 6-4 şi a provocat prima înfrângere a lui Novak Djokovic pe terenul central de la Wimbledon după 10 ani.

Reclamă 4 / 0/3

Alcaraz şi Djokovic s-au întâlnit pentru a treia oară duminică după-amiază. Prima întâlnire a fost câştigată de spaniol, în 2022, la Madrid, în timp ce semifinala de la Roland Garros de la începutul lunii iunie a fost câştigată de sârb, la capătul unui meci în care presiunea a fost prea mare pentru Alcaraz.

Numărul 1 ATP a demonstrat că a învăţat o lecţie extrem de importantă după meciul de la Paris, deoarece a recunoscut că nu credea că îl poate învinge pe Novak Djokovic. Această victorie îi dă şi mai multă încredere lui Alcaraz în ceea ce priveşte viitorul:

„Înainte de acest meci nu credeam că îl pot bate pe Novak. Este evident. Dar după acest meci epic mă gândesc altfel la Novak în ceea ce priveşte următoarele turnee. De fiecare dată îmi voi aduce aminte de acest moment.

Sunt un jucător total diferit faţă de cel de la Roland Garros. Am crescut mult faţă de atunci, am învăţat foarte multe. Cum spuneam şi înainte de finală, am învăţat din acel meci. Am făcut lucrurile diferit, m-am pregătit diferit. Am putut să fac faţă presiunii şi emoţiilor mai bine decât am făcut-o la Roland Garros”, a declarat Carlos Alcaraz, potrivit tennismajors.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și