Închide meniul

Meciurile Simonei Halep și Soranei Cîrstea de la Birmingham au fost amânate!

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 iunie 2022, 16:29

Meciurile Simonei Halep și Soranei Cîrstea de la Birmingham au fost amânate!

Simona Halep și Sorana Cîrstea sunt cele mai bine cotate românce din clasamentul WTA

Colaj Simona Halep și Sorana Cîrstea / Profimedia

Meciurile Simonei Halep și Soranei Cîrstea din semifinalele turneului de la Birmingham au fost amânate din cauza vremii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Programate inițial sâmbătă, semifinalele de la Birmingham WTA au fost mutate duminică, din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Meciurile Simonei Halep și Soranei Cîrstea Birmingham, amânate

Organizatorii au decis amânarea celor două semifinale pentru duminică, zi în care va avea loc și finala, potrivit ESPN. Orele de start nu au fost încă anunțate.

Simona Halep va juca împotriva braziliencei Hadad Maia, în timp ce Sorana Cîrstea se va duela cu chinezoaica Shuai Zhang.

Reclamă

Simona Halep, după calificarea în semifinalele turnelui de la Birmingham

Simona Halep a trecut în sferturi de britanica Katie Boultier, aflată pe locul 141 WTA.

„Am simţit că este un meci foarte dificil. Nu m-am simţit foarte bine, dar m-am calificat. M-am chinuit, dar sunt mulţumită că m-am calificat. Nu ştiam cum va veni mingea de la ea, joacă agresiv. Nu este uşor pe iarbă.

Este foarte important, mă gândesc la această săptămână. Nu mă gândesc la Wimbledon, este prea departe. Am un public nemaipomenit alături de mine„, a declarat Simona Halep, după meci, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Sorana Cîrstea: „Nu e prea târziu să înveți!”

Până acum, Sorana Cîrstea nu ajunsese niciodată în semfinalele unui turneu pe iarbă. Sori se simte ca acasă la Birmingham și visează să câștige turneul. Românca a bătut-o după o luptă teribilă pe Donna Vekic, cu 5-7, 6-3, 6-4.

„Cred că nu prea târziu să înveți, să te adaptezi, nu contează unde ești în clasament sau ce vârstă. Încă învăț suprafața asta, merge bine. Cred că nu am greșit mult, Donna a revenit și a avut câteva game-uri în care a jucat incredibil. M-am gândit: ‘adversara joacă mai bine, concentrează-te! e un meci nou, o nouă oportunitate, nu contează scorul, scorul va fi consecință!’. E incredibil! Mă simt ca acasă, vă mulțumesc pentru că ați stat în cădură să ne vedeți! Sper să revin cu un tenis bun”, a spus Sorana Cîrstea, conform digisport.ro.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și