Închide meniul

„Mi-am dedicat viaţa tenisului!” Mesaj tulburător transmis de Simona Halep, în plin proces de dopaj

Viviana Moraru Publicat: 15 decembrie 2023, 16:20

Reclamă
„Mi-am dedicat viaţa tenisului! Mesaj tulburător transmis de Simona Halep, în plin proces de dopaj

Mesaj tulburător transmis de Simona Halep, în plin proces de dopaj

Simona Halep, în timpul unui meci/ Profimedia

Simona Halep a transmsis un mesaj tulburător, în plin proces de dopaj. Fostul lider WTA a declarat că şi-a dedicat întreaga viaţă tenisului, şi nu a vrut niciodată să facă ceva greşit. Aceasta a mai dat asigurări că a fost vorba de o contaminare, în momentul în care a fost depistată pozitiv la testele anti-doping.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a făcut apel la TAS, după ce a primit o suspendare de patru ani din partea ITIA. Tribunalul de la Lausanne o va audia pe româncă în perioada 7-9 februarie.

Mesaj tulburător transmis de Simona Halep, în plin proces de dopaj

Simona Halep a oferit declaraţii despre situaţia pe care o traversează de mai bine de un an. Românca a declarat că înaintea testului care i-a ieşit pozitiv, a avut alte două teste care au avut rezultate negative.

„Simo” a mai declarat că niciodată nu s-a gândit să se dopeze, deoarece a respectat mereu regulile sportului alb, sport pentru care şi-a dedicat viaţa.

„E clar că este vorba despre o contaminare. Cu trei zile înaintea testului de urină care a ieșit pozitiv, am avut un test de urină și sânge negativ. La început, mi-a fost spus că este o cantitată extrem de mică de substanță interzisă. Eu nu aveam cum să mă dopez în acele trei zile.

Reclamă

Nu a fost niciodată intenționat și nu am avut niciodată intenția să fac ceva greșit sau lipsit de fair-play, pentru că am respectat mereu regulile și mi-am dedicat viața tenisului.

Altfele sunt principiile mele, nu să trișez în tenis”, a declarat Simona Halep, conform euronews.ro.

Simona Halep a anunţat oficial încheierea colaborării cu Patrick Mouratoglou

Simona Halep a anunţat oficial încheierea colaborării cu Patrick Mouratoglou. Tenismena română, suspendată 4 ani din activitate de ITIA, a precizat că nu mai colaborează de ceva vreme cu Academia lui Patrick Mouratoglou.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul lider mondial a vorbit în premieră despre antrenorul francez care o pregătea în momentul în care a fost depistată pozitiv cu roxadustat şi suspendată din competiţii.

”Am încetat să mai lucrez cu Academia (n.r. Academia Patrick Mouratoglou) de ceva timp. Mereu am avut încredere, iar acum încrederea mea este zdruncinată. Pe viitor, nu știu cum va fi, dacă voi mai putea avea încredere din nou”, a declarat Simona Halep pentru euronews.ro.

”Într-adevăr, a ieșit public. Mi-aș fi dorit să fi făcut asta puțin mai devreme (…) Mi-a fost greu, pentru că mereu am avut încredere în echipele mele, în echipele anterioare și în toți cei cu care lucrez”, a mai spus Simona Halep, pentru sursa citată.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și