Închide meniul

Mihaela Buzărnescu a fost scoasă pe braţe de pe teren, la turneul de la Iaşi. Era la un singur game distanţă de victorie

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 august 2022, 16:38

Mihaela Buzărnescu a fost scoasă pe braţe de pe teren, la turneul de la Iaşi. Era la un singur game distanţă de victorie

Mihaela Buzărnescu

Mihaela Buzărnescu, la turneul de la Iaşi/ Facebook Iaşi Open

Mihaela Buzărnescu a fost scoasă pe braţe de pe teren, când era la un singur game distanţă de victorie. Românca a suferit o entorsă în partida cu Cristina Dinu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Buzărnescu lua parte la turneul de 125 de puncte de la Iaşi. Românca a avut parte de un mare ghinion, fiind nevoită să se retragă la scorul de 6-1, 5-3, în favoarea sa.

Mihaela Buzărnescu a fost scoasă pe braţe de pe teren, la turneul de la Iaşi

Mihaela Buzărnescu (133 WTA) participa la turneul ce se desfăşoară în România, la Iaşi. Românca aproape că îşi asigurase calificarea în optimile competiţiei, însă a suferit o entorsă, chiar pe finalul meciului, la scorul de 5-3 în setul secund.

În urma accidentării la glezna stângă, „Miki” nu a mai putut păşi, fiind purtată pe braţe până la vestiare, de către un membru al staff-ului său. De retragerea sa a profitat o altă româncă, Cristina Dinu (286 WTA), care s-a calificat în optimi, unde ar putea da peste Irina Bara.

Mihaela Buzărnescu, la turneul de la Iaşi/ Digi Sport
Mihaela Buzărnescu, la turneul de la Iaşi/ Digi Sport

„Mihaela Buzărnescu s-a retras de la turneul BCR Iași Open, din cauza unei accidentări la gleznă.

Reclamă

Așadar, Cristina Dinu se califică în turul 2. Însănătoșire grabnică îi dorim Mihaelei!”, a fost anunţul postat de organizatorii turneului, pe pagina oficială de Facebook.

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Cristina Bucșa de la Washington

Simona Halep – Cristina Bucșa 6-3, 7-5. Românca s-a calificat în turul al doilea al turneului de la Washington. Simo a fost luată prin surprindere la interviul de la finalul partidei.

Simona Halep a revenit la turneul de la Washington după o pauză de cinci ani. Americanii au profitat din plin de prezența campioanei noastre. Simo a fost întrebată dacă cunoaște un restaurant românesc în oraș.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu știu dacă există un restaurant românesc la Washington, voi să-mi spuneți!„, a fost reacția amuzată a Simonei Halep, conform digisport.ro.

Halep a avut nevoie de puțin peste o oră ca să acceadă în turul secund la turneul de la Washington. Cristina Bucșa i-a propus probleme doar în finalul setului secund, când a recuperat trei game-uri consecutive.

„Mă bucur, atmosfera e frumoasă. M-am simțit binevenită. Vă mulțumesc! Mi-a luat puțin mai mult timp să mă acomodez, azi am avut ceva probleme, mă bucur că am închis meciul în două seturi. Câteodată mă concetrez pe jocul adversarei, altă dată pe jocul meu, discut cu antrenorul despre ce vreau să fac. Știu că nu există perfecțiunea, dar pun multă presiune pe mine. Astăzi am luat totul punct cu punct”, a mai spus Simona Halep.

În turul doi, Halep va evolua contra învingătoarei din meciul dintre americanda Madison Brengle, locul 61 mondial, şi Anna Kalinskaia, din Rusia, locul 71 WTA.

Pentru accederea în optimi, Halep va primi 30 de puncte WTA şi 4.100 de dolari.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și