Închide meniul

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Cristina Bucșa de la Washington. Întrebarea care a surprins-o la final

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 august 2022, 20:43

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Cristina Bucșa de la Washington. Întrebarea care a surprins-o la final

Simona Halep a învins-o pe Cristina Bucșa la Washington

Simona Halep, într-un turneu / Profimedia

Simona Halep – Cristina Bucșa 6-3, 7-5. Românca s-a calificat în turul al doilea al turneului de la Washington. Simo a fost luată prin surprindere la interviul de la finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a revenit la turneul de la Washington după o pauză de cinci ani. Americanii au profitat din plin de prezența campioanei noastre. Simo a fost întrebată dacă cunoaște un restaurant românesc în oraș.

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Cristina Bucșa de la Washington

„Nu știu dacă există un restaurant românesc la Washington, voi să-mi spuneți!„, a fost reacția amuzată a Simonei Halep, conform digisport.ro.

Halep a avut nevoie de puțin peste o oră ca să acceadă în turul secund la turneul de la Washington. Cristina Bucșa i-a propus probleme doar în finalul setului secund, când a recuperat trei game-uri consecutive.

„Mă bucur, atmosfera e frumoasă. M-am simțit binevenită. Vă mulțumesc! Mi-a luat puțin mai mult timp să mă acomodez, azi am avut ceva probleme, mă bucur că am închis meciul în două seturi. Câteodată mă concetrez pe jocul adversarei, altă dată pe jocul meu, discut cu antrenorul despre ce vreau să fac. Știu că nu există perfecțiunea, dar pun multă presiune pe mine. Astăzi am luat totul punct cu punct”, a mai spus Simona Halep.

Reclamă

În turul doi, Halep va evolua contra învingătoarei din meciul dintre americanda Madison Brengle, locul 61 mondial, şi Anna Kalinskaia, din Rusia, locul 71 WTA.

Pentru accederea în optimi, Halep va primi 30 de puncte WTA şi 4.100 de dolari.

Câți bani poate câștiga Simona Halep la turneul de la Washington

Premiile totale puse la bătaie de organizatori sunt de puțin peste 250.000 de dolari. O sumă decentă, în comparație cu alte turnee din circuitul WTA. La Wimbledon, spre exemplu, anul acesta s-au oferit premii record, în valoare de peste 40 de milioane de lire sterline.

Reclamă 4 / 0/3

Premiile vor crește din faza semifinalelor, unde pentru o calificare, Simo va încasa 11.000 de dolari. Dacă va ajunge în ultimul act, românca va primi un cec de aproape 20.000 de dolari, iar dacă va triumfa în turneul din SUA, va încasa 33.200 de dolari.

Simona Halep se află pe locul trei, în ceea ce privește banii adunați de-a lungul timpului, doar din tenis. 39.633.297 de dolari este suma câștigată de româncă pe parcursul carierei de jucătoare profesionistă, fiind depășită doar de Serena și Venus Williams.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și