Închide meniul

Monica Niculescu şi Gabriela Ruse, în finala de dublu de la Hong Kong! Rezultat remarcabil înregistrat de românce

Viviana Moraru Publicat: 5 octombrie 2024, 12:52

Reclamă
Monica Niculescu şi Gabriela Ruse, în finala de dublu de la Hong Kong! Rezultat remarcabil înregistrat de românce

Monica Niculescu şi Gabriela Ruse, în finala de dublu de la Hong Kong

Gabriela Ruse şi Monica Niculescu/ Profimedia

Monica Niculescu şi Gabriela Ruse s-au calificat în finala probei de dublu a turneului de la Hong Kong. Perecea formată din cele două românce vor lupta pentru marele trofeu al competiţiei dotate cu premii totale de 115.000 de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Monica Niculescu şi Gabriela Ruse au învins în semifinale cuplul format din Ulrikke Eikeri (Norvegia) şi Fang-Hsien Wu (Taiwan), principalele favorite ale turneului, cu scorul de 6-2, 6-7 (2/7), 10-4.

Monica Niculescu şi Gabriela Ruse, în finala de dublu de la Hong Kong

Româncele s-au impus după o oră şi 51 de minute în faţa principalelor favorite.

Pentru acest succes, Niculescu şi Ruse, care ar putea evolua în această formulă pentru România la turneul final al Billie Jean King Cup, şi-au asigurat un cec de 4.300 de dolari şi 81 de puncte WTA la dublu.

În finală, Niculescu şi Ruse vor înfrunta japonezele Nao Hibino şi Makoto Ninomiya.

Reclamă
Reclamă

Premiul pentru accederea în finală este de 4.300 de dolari şi 81 de puncte WTA.

Gabriela Ruse a fost eliminată la simplu în primul tur de la Hong Kong

Gabriela Ruse a fost eliminată de la Hong Kong. Românca a pierdut în două seturi duelul cu Ajla Tomljanovic, scor 7-5, 6-3, în turul secund al turneului de 125 de puncte WTA.

Ruse (26 ani, 93 WTA) s-a înclinat după o oră şi 31 de minute, în care a alternat momente bune cu altele mai puţin reuşite.

Reclamă

Românca a încheiat cu 6 aşi, dar şi cu 5 duble greşeli, având un procentaj redus la mingile de break fructificate (3/8).

Gabriela Ruse a câştigat singura sa partidă jucată anterior cu Tomljanovic (31 ani, 107 WTA), cu 6-1, 7-5, în ultimul tur al calificărilor la Dubai, în 2022.

Ruse va fi recompensată cu un cec de 2.000 de dolari şi 15 puncte WTA pentru evoluţia sa.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:04

Florin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”!

13:31

Lotul convocat de Daniel Pancu pentru „dubla” decisivă a României U21! Octavian Popescu, pe listă

13:14

Panetolikos – AEK, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (19:30)! Liderul din Grecia ţinteşte o nouă victorie! Echipele probabile

13:13

Adrian Mutu, dezvăluiri emoţionante despre Cătălin Hîldan: „Mă ducea cu mașina oriunde aveam nevoie”! Ce a spus despre tragedie

12:59

Reacţia amuzantă a lui Răzvan Raţ după ce Mircea Lucescu a anunţat că se va retrage după mandatul de la echipa naţională!

12:17

VIDEOSun Yingsha – Wang Manyu, marea finală de la China Smash 2024. Primii doi capi de serie luptă pentru supremaţie, în AntenaPLAY

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 5 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 6 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României
Citește și