Închide meniul

Gabriela Ruse, eliminată de la Hong Kong! Înfrângere în două seturi pentru româncă

Viviana Moraru Publicat: 3 octombrie 2024, 11:38

Reclamă
Gabriela Ruse, eliminată de la Hong Kong! Înfrângere în două seturi pentru româncă

Gabriela Ruse, eliminată de la Hong Kong

Gabriela Ruse, în timpul unui meci/ Profimedia

Gabriela Ruse a fost eliminată de la Hong Kong. Românca a pierdut în două seturi duelul cu Ajla Tomljanovic, scor 7-5, 6-3, în turul secund al turneului de 125 de puncte WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ruse (26 ani, 93 WTA) s-a înclinat după o oră şi 31 de minute, în care a alternat momente bune cu altele mai puţin reuşite.

Gabriela Ruse, eliminată de la Hong Kong

Românca a încheiat cu 6 aşi, dar şi cu 5 duble greşeli, având un procentaj redus la mingile de break fructificate (3/8).

Gabriela Ruse a câştigat singura sa partidă jucată anterior cu Tomljanovic (31 ani, 107 WTA), cu 6-1, 7-5, în ultimul tur al calificărilor la Dubai, în 2022.

Ruse va fi recompensată cu un cec de 2.000 de dolari şi 15 puncte WTA pentru evoluţia sa.

Reclamă
Reclamă

Gabriela Ruse va continua la dublu, urmând să joace în semifinale, alături de Monica Niculescu, împotriva principalelor favorite, Ulrikke Eikeri (Norvegia)/Fang-Hsien Wu (Taiwan).

Simona Halep, victorie la Hong Kong

Simona Halep a trecut de Arina Rodionova, în primul tur al turneului de 125 de puncte WTA. Românca s-a impus în trei seturi, scor 6-2, 4-6, 6-4, obţinând astfel prima victorie, după mai bine de doi ani.

Anna Blinkova, următoarea adversară a Simonei Halep, ocupă locul 78 WTA şi este a treia favorită a turneului de la Hong Kong. Rusoaica în vârstă de 26 de ani a învins-o fără drept de apel pe Peangtarn Plipuech, scor 6-0, 6-1, şi a obţinut astfel calificarea în turul secund.

Reclamă

Simona Halep o va întâlni în premieră pe Anna Blinkova. Dacă va trece de rusoaică, românca s-ar putea duela în turul al treilea cu Emma Navarro, principala favorită a turneului de la Hong Kong.

Duelul dintre Simona Halep şi Anna Blinkova se va desfăşura nu mai devreme de ora 12:00, ora României, conform programului afişat de organizatori. Este a doua partidă a zilei de joi programată pe terenul central din complexul de la Hong Kong, după meciul unei alte românce, Gabriela Ruse.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:17

Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă

12:48

Sun Yingsha, gata să scrie istorie în tenisul de masă, în AntenaPLAY. E aproape de o performanţă spectaculoasă

12:41

Carlos Sainz şi-a setat obiectivul înainte de despărţirea de Ferrari: “Vom încerca“

12:39

Atletico Madrid, „pedepsită” după incidentele de la derby-ul cu Real Madrid! Ce sancțiune a primit echipa lui Diego Simeone

12:04

Măsuri de securitate extraordinare la meciul PAOK – FCSB! Anunț de ultim moment al roș-albaștrilor

11:47

„Efectiv e amatorism!” Cea mai dură reacţie după gestul făcut de Ianis Hagi pentru a fi reprimit la prima echipă a lui Rangers

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?” 6 FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK
Citește și