Închide meniul

Naomi Osaka, criticată dur de o româncă. „Ea este un pion pe tabla de șah. E pusă să facă forțat niște lucruri”

Antena Sport Publicat: 22 august 2021, 11:37 / Actualizat: 22 august 2021, 14:45

Naomi Osaka, criticată dur de o româncă. „Ea este un pion pe tabla de șah. E pusă să facă forțat niște lucruri

Naomi Osaka, în stare de șoc după dispariția lui Shuai Peng

Profimediaimages

  • Naomi Osaka trece printr-o perioadă grea a carierei
  • Nipona a fost criticată de Alexandra Dulgheru

„E tânără, introvertită și mi se pare ca in anumite reclame e pusa sa faca forțat niște lucruri! E presiunea mare pe ea. Bun, e foarte bine plătită, dar toată lumea trage de ea în toate părțile, reclame, publicitate etc. Și atunci, ea este un pion pe tabla de șah. În momentul in care stai prea mult în partea de media îți pierzi atenția.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Federer și Djokovic au un echilibru intre tenis și presă, nu știu cum reușesc! Cine s-a dus prea mult pe partea asta nu s-a concentrat pe tenis”, a spus Dulgheru, la Digi Sport.

Naomi Osaka, gest uriaş după cutremurul din Haiti

Naomi Osaka, locul 2 WTA, a anunţat că va dona toţi banii obţinuţi la Cincinnati pentru ajutorarea celor afectaţi de cutremurul care a lovit Haiti. Naomi Osaka are mama japoneză, din Nemuro, şi tatăl din Haiti, din Jacmel.

Reclamă

“Este dureros să văd toată devastarea din Haiti şi simt că nu avem nicio pauză. Urmează să joc la un turneu în această săptămână şi voi dona toţi banii din premii pentru eforturile de ajutorare pentru Haiti. Ştiu că sângele strămoşilor noştri este puternic, vom continua să ne ridicăm”, a notat Osaka pe Twitter.

În timpul unei conferinţe de presă, în Statele Unite, ea a fost întrebată despre situaţia din Haiti, moment în care a început să plângă. Jurnalistul şi-a cerut repede scuze. „Nu, eşti superbun”, i-a răspuns Osaka.

Reclamă

Naomi Osaka s-a retras de la Roland Garros 2021

Naomi Osaka s-a retras de la Roland Garros. Înainte, a fost amendată după ce a învins-o pe Patricia Ţig în runda inaugurală de la Roland Garros. Organizatorii turneului din Franţa au anunţat că nipona a primit o sancţiune de 15.000 de dolari pentru că nu şi-a onorat obligaţiile contractuale legate de mass-media, ea refuzând să meargă la conferinţa de presă.

„Întotdeauna am simţit că oamenii nu ţin cont de sănătatea mintală a sportivilor şi o simt cu atât mai mult în conferinţele de presă la care iau parte sau asist. Ni se pun întrebări pe care le-am auzit deja de multe ori sau întrebări care ne pun la îndoială şi nu mă voi prezenta în faţa oamenilor care vor să insinueze în mine îndoială.

Pur şi simplu nu mă voi pune la dispoziia oamenilor care se îndoiesc de mine. Am urmărit numeroase clipuri cu sportivi care au cedat după o înfrângere în sala de presă şi ştiu că şi tu ai făcut-o. Cred că întreaga situaţie loveşte o persoană aflată la pământ şi nu înţeleg raţionamentul din spatele acesteia.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă organizaţiile cred că pot continua să spună <vorbeşte cu presa sau vei fi amendat> şi continuă să ignore sănătatea mintală a sportivilor, atunci trebuie să râd, Sper că suma considerabilă pe care o primesc ca amendă pentru acest lucru va merge către o organizaţie caritabilă de sănătate mintală”, a explicat japoneza, într-o lungă postare pe reţelele de socializare, înainte de startul competiţiei.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:09 „Mă duc cu Mustaţă în peluză” Dănuţ Lupu, anunţ uluitor despre derby-ul FCSB – Rapid, ce poate decide matematic titlul! 18:06 „Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul 17:48 Rapid – Sepsi, LIVE TEXT, 20:30! Giuleştenii luptă pentru prima victorie din play-off. Echipele probabile 17:30 Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor! Cu cine s-au înţeles „câinii” 17:06 „Frumosule!” Octavian Popescu, mesaj savuros pentru Andrei Vlad! Portarul de la FCSB împlineşte 25 de ani 16:54 Transferul lui Denis Drăguş, în linie dreaptă! S-a ajuns la un acord total: „Nu există nici cea mai mică problemă” 16:40 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 aprilie 2024 16:32 EXCLUSIV„Se întoarce acasă!” Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj! Ce obiective i-a fixat 15:40 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 şi Adina Diaconu – Wang Manyu 0-4 au fost în AntenaPLAY, la Cupa Mondială Macao 2024 14:39 Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan Vezi toate știrile
Pe același subiect
Emma Răducanu, victorie categorică în primul tur de la Indian Wells
WTA • 8 mart., 9:41
Emma Răducanu, victorie categorică în primul tur de la Indian Wells! Venus Williams, eliminată
Naomi Osaka, învinsă de Karolina Pliskova, la Brisbane
Tenis • 3 ian., 8:48
Naomi Osaka, învinsă de Karolina Pliskova, la Brisbane
Naomi Osaka a revenit cu o victorie după o absenţă de un an
Tenis • 1 ian., 11:38
Naomi Osaka a revenit cu o victorie după o absenţă de un an! „Nu am dat înapoi atât de multă dragoste pe cât mi s-a oferit”
Alexandra Dulgheru, şocată de suspendarea primită de Simona Halep
WTA • 12 sept., 19:40
Alexandra Dulgheru, şocată de suspendarea primită de Simona Halep: „Am rămas mască!” Cere o revoluţie în România pentru „Simo”
Novak Djokovic a câştigat dramatic turneul de la Cincinnati
ATP • 21 aug., 8:48
Novak Djokovic a câştigat dramatic turneul de la Cincinnati! L-a învins pe Carlos Alcaraz după un meci de aproape patru ore