Închide meniul

Naomi Osaka s-a retras de la Roland Garros 2021! „Mă simţeam vulnerabilă şi anxioasă”. Ana Bogdan merge direct în turul al 3-lea

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 31 mai 2021, 21:25 / Actualizat: 31 mai 2021, 23:21

Naomi Osaka s-a retras de la Roland Garros 2021! „Mă simţeam vulnerabilă şi anxioasă. Ana Bogdan merge direct în turul al 3-lea

profimediaimages

Naomi Osaka s-a retras de la Roland Garros

Naomi Osaka s-a retras de la Roland Garros. Jucătoarea din Japonia a făcut anunțul în urmă cu puțin timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naomi Osaka s-a retras de la Roland Garros

„Salutare tuturor! Nu este o situație pe care mi-am imaginat-o sau am intenționat să o creez acum câteva zile. Cred că, acum, cel mai bun lucru pentru turneu, pentru ceilalți jucători și bunăstarea mea este să mă retrag, astfel încât toată lumea să se poată concentra asupra tenisului care se desfășoară la Paris.

Nu am vrut niciodată să atrag atenția și accept că nu am ales momentul ideal de a transmite acest mesaj, iar acesta ar fi putut fi mai clar. Aici, la Paris, mă simțeam deja vulnerabilă și anxioasă, așa că îmi voi lua timp departe de teren acum”, a anunțat Osaka, citată de Eurosport.ro. 

Ana Bogdan, în turul 3 la Roland Garros

Prin abandonul lui Naomi Osaka, Ana Bogdan va juca direct în turul al 3-lea de la Roland Garros. Ea ar fi trebuit să o înfrunte pe niponă.

Ana Bogdan a obţinut prima victorie românească la Roland Garros 2021! Ana Bogdan, locul 102 WTA, s-a calificat, duminică, în turul al doilea al turneului de la Roland Garros, egalându-şi cea mai bună performanţă înregistrată la această competiţie, pe care a mai înregistrat-o în 2018 şi 2020.

Reclamă

Bogdan a învins-o, în turul I cu scorul de 6-1, 6-3, pe Elisabetta Cocciaretto, locul 113 WTA, prezentă pe tabloul principal ca lucky loser, după un meci de 66 de minute.

Naomi Osaka a fost amendată după ce a învins-o pe Patricia Ţig în runda inaugurală de la Roland Garros. Organizatorii turneului din Franţa au anunţat că nipona a primit o sancţiune de 15.000 de dolari pentru că nu şi-a onorat obligaţiile contractuale legate de mass-media.

Naomi Osaka, amendată la Roland Garros

„Întotdeauna am simţit că oamenii nu ţin cont de sănătatea mintală a sportivilor şi o simt cu atât mai mult în conferinţele de presă la care iau parte sau asist. Ni se pun întrebări pe care le-am auzit deja de multe ori sau întrebări care ne pun la îndoială şi nu mă voi prezenta în faţa oamenilor care vor să insinueze în mine îndoială.

Reclamă 4 / 0/3

Pur şi simplu nu mă voi pune la dispoziia oamenilor care se îndoiesc de mine. Am urmărit numeroase clipuri cu sportivi care au cedat după o înfrângere în sala de presă şi ştiu că şi tu ai făcut-o. Cred că întreaga situaţie loveşte o persoană aflată la pământ şi nu înţeleg raţionamentul din spatele acesteia.

Dacă organizaţiile cred că pot continua să spună <vorbeşte cu presa sau vei fi amendat> şi continuă să ignore sănătatea mintală a sportivilor, atunci trebuie să râd, Sper că suma considerabilă pe care o primesc ca amendă pentru acest lucru va merge către o organizaţie caritabilă de sănătate mintală”, a explicat japoneza, într-o lungă postare pe reţelele de socializare, înainte de startul competiţiei.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și