Închide meniul

Pandemia a băgat-o în faliment: "Nu mai am nimic!"

Antena Sport Publicat: 19 mai 2020, 6:31

Reclamă
Pandemia a băgat-o în faliment: "Nu mai am nimic!"

portPictures / Marian Burlacu via Hepta

Tereza Mrdeza a rămas fără bani

Croata a adunat în carieră 426.258 de dolari, fără a intra vreodată în Top 100 WTA. Acum, Mrdeza este în faliment! 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu mai am niciun ban, pentru că tot ce am adunat în turneele mici în care am jucat am cheltuit pe cazare, transport, antrenori. Şi antrenorii trebuie să se întreţină şi să-şi câştige cumva existenţa, ei depind de noi, noi de ei, totul se învârte într-un cerc.

"Mulţi vor renunţa la tenis"

Cred că toţi cei care nu au sponsori sau o agenţie puternică în spate au probleme acum. Eu nu am fost atât de norocoasă şi a trebuit să fac totul pe cont propriu încă de când eram la junioare. Atunci, sponsorul m-a părăsit după 4 ani şi prima operaţe suferită. 

Dar nu fac un mare caz din asta, am mica mea echipă, părinţii care m-au ajutat întotdeauna. Acum am nevoie de ei şi privesc spre viitor.

Cu toţii ne punem aceleaşi întrebări acum şi cred că sunt foarte mulţi care vor renunţa la tenis", a declarat Tereza Mrdeza pentru site-ul Vecernji, citat de Digi Sport

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 21:00 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Echipele de start 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului Vezi toate știrile
Citește și