Închide meniul

Patrick Mouratoglou, mesaj emoţionant pentru Simona Halep după victoria zdrobitoare a româncei cu Paula Badosa, la Madrid Open

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 aprilie 2022, 23:16

Patrick Mouratoglou, mesaj emoţionant pentru Simona Halep după victoria zdrobitoare a româncei cu Paula Badosa, la Madrid Open

Patrick Mouratoglou, mesaj special pentru Simona Halep

Instagram Simona Halep

Patrick Mouratoglou a avut o primă reacţie, pe reţelele sociale, după victoria uriaşă obţinută de Simona Halep în turul 2 la Madrid Open 2022. Românca a eliminat-o fără emoţii pe Paula Badosa (2 WTA), cu scorul de 6-3, 6-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noul antrenor al Simonei Halep a postat o imagine emoţionantă pe contul său de Facebook, în care apare îmbrăţişând-o pe campioana nostră. A avut şi un mesaj pe măsură pentru ocupanta locului 21 WTA, care poate câştiga pentru a treia oară turneul din capitala Spaniei.

Patrick Mouratoglou, mesaj pentru Simona Halep

Asta a însemnat mult! Continuăm în optimi la Madrid, Simona Halep„, a transmis legendarul antrenor. Postarea a adunat mai bine de 1.500 de aprecieri în prima jumătate de oră.

În optimile de finală, Simona Halep va juca împotriva câştigatoarei meciului Cori Gauff (16 WTA) şi Yulia Putintseva (44 WTA).

Reclamă

Simona Halep, după ce a eliminat-o pe Paula Badosa: „E o onoare să-l am pe Patrick în loja mea”

Patrick Mouratoglou, mesaj special pentru Simona Halep. Românca de 30 de ani a avut nevoie de numai 77 de minute pentru a o elimina pe ocupanta locului 2 WTA. „Simo” a ţinut să precizeze, la finalul meciului, că nu se consideră principala favorită la câştigarea trofeului.

Mă simt grozav, simt că am jucat un tenis bun şi sunt foarte fericită de asta. Ea este o jucătoare foarte bună, în acest moment este numărul 2 mondial, este încrezătoare, joacă extraordinar, dar am crezut că am şansa mea şi am dat totul pe teren. Terenul, publicul, care mă susţine mereu, toate îmi plac la Madrid, am o atmosferă grozavă de fiecare dată când joc şi vreau să le mulţumesc tuturor deoarece este foarte bine să ai energia publicului.

(n.r. – ce i-a schimbat Patrick Mouratoglou) Este o plăcere şi o onoare să-l am pe Patrick în loja mea, ca antrenor. Lucrăm din greu la unele lucruri şi, după cum vedeţi, joc bine fiecare meci, aşa că mă concentrez pe a deveni mai bună şi mai puternică. (n.r. – dacă e favorită la câştigarea turneului) Nu, mă concentrez doar pe următorul meci şi vom vedea„, a declarat Simona Halep, pe teren, potrivit news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, locul 21 WTA, s-a calificat în optimile de finală ale Madrid Open, după ce a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-3, 6-1 pe spaniola Paula Badosa, locul 2 WTA, principala favorită a competiţiei de categorie WTA 1.000, după retragerea polonezei Iga Swiatek, lcoul I WTA.

Simona Halep, de două ori campioană la Madrid

Madrid Open este unul din turneele preferate ale Simonei Halep. Noua elevă a lui Patrick Mouratoglou s-a impus în două rânduri în capitala Spaniei, în 2016 şi 2017, şi a mai jucat şi alte două finale, în 2014 şi 2019.

În 2021, Halep a fost eliminată în turul al treilea de Elise Mertens, după un meci maraton, încheiat cu scorul de 4-6, 7-5, 7-5. De altfel, Simona a şi participat la tragerea la sorţi din 2022.

Patrick Mouratoglou mă ajută foarte mult în ceea ce privește tenisul, dar și în partea mentală. Avem o relație extraordinară, o conexiune perfectă. Simt că are încredere în mine și chiar crede că pot face lucruri mărețe în continuare. Și îmi transmite asta.

Mă ajută să construiesc încrederea în jocul meu. Este o onoare că face parte din echipa mea. Mă ajută să joc din nou cel mai bun tenis al meu. Sunt mult mai calmă pe teren. Îmi controlez emoțiile mai ușor și mă simt bine pe teren. Sunt stabilă în timpul meciurilor”, a spus Simona Halep, citată de abc.es.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și