Închide meniul

Paula Badosa, cuvinte uriașe pentru Simona Halep. „Am fost vrăjită de ea!” Cum a cucerit-o „Simo” pe campioana de la Indian Wells

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 decembrie 2021, 17:02

Paula Badosa, cuvinte uriașe pentru Simona Halep. „Am fost vrăjită de ea! Cum a cucerit-o „Simo pe campioana de la Indian Wells

Simona Halep, lăudată de Paula Badosa

Profimediaimages

„Mi-ar plăcea să o întâlnesc pe Simona pe terenul de tenis, am admirat-o dintotdeauna, am fost vrăjită de modul în care joacă, îmi place enorm stilul ei de joc, e o jucătoare completă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paula Badosa, cuvinte uriașe pentru Simona Halep

Nu cred că ne asemănăm foarte mult la stilul de joc, dar sunt foarte atrasă de modul în care joacă tenis, merge întotdeauna mai departe, dincolo de a fi defensivă sau agresivă. Ea are arme din orice poziție s-ar afla pe teren, așa că mi-ar plăcea să o înfrunt pentru a vedea cum o face”, a spus Paula Badosa, într-un interviu pentru Punto de Break.

Badosa a avut un 2021 de excepție, reușind să câștige primele sale două titluri WTA, printre care și Indian Wells, turneu de categorie 1000. Cealaltă competiție la care Badosa s-a încoronat câștigătoare a fost Serbia Open. Iberica a încheiat anul pe locul 8 WTA, cea mai înaltă clasare din cariera sa.

De cealaltă parte, Simona Halep a avut un an de coșmar. „Simo” a început anul pe locul doi mondial, dar îl încheie pe 20 WTA. 2021 a fost primul an din 2013 până acum când Halep nu a câștigat niciun turneu.

Simona Halep va participa la 3 turnee în ianuarie 2022

Simona Halep va participa la 3 turnee în ianuarie 2022. Marea provocare pentru campioana noastră este Australian Open.

Reclamă

De pe 4 ianuarie va participa la Melbourne Summer Set, turneu ce se va termina pe 9 ianuarie.

După aceea, Simona Halep va merge la turneul de la Sydney, ce se va desfăşura în perioada 10 – 15 ianuarie 2022. Între 17 ianuarie şi 30 ianuarie, Simona Halep va participa la Australian Open, primul mare turneu de Grand Slam al anului. Simona nu a câştigat niciodată Australian Open, deşi a jucat o finală.

Simona Halep a vorbit despre retragere

Simona Halep a luat o decizie radicală, în plină pandemie de coronavirus. Campioana noastră suferă o pierdere importantă. A hotărât să nu meargă în Africa de Sud din cauza noii variante a COVID, tulpina Omicron. Mai mult, Halep a vorbit şi despre momentul retragerii.

Reclamă 4 / 0/3

Prezentă la Cluj Napoca, la retragerea lui Horia Tecău, Simona Halep a mai făcut un anunţ important. „Nu mă gândesc la retragere, mai vreau să joc câţiva ani”, a spus vestea care i-a bucurat pe toţi fanii din România.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și