Închide meniul

Pauză forţată pentru Sorana Cîrstea! Anunţul sportivei: „Durerea este insuportabilă! Asta e singura soluţie!”

Viviana Moraru Publicat: 12 iulie 2024, 8:55

Reclamă
Pauză forţată pentru Sorana Cîrstea! Anunţul sportivei: „Durerea este insuportabilă! Asta e singura soluţie!

Pauză forţată pentru Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea/ Profimedia

Sorana Cîrstea a anunţat că va lua o pauză forţată din tenis, din cauza unei accidentări. Românca a transmis că va sta departe de teren pentru o perioadă, deoarece durerile sunt insoportabile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea a participat ultima dată la Wimbledon, unde a suferic un eşec usturător, fiind învinsă de o sportivă de pe locul 298 WTA, în primul tur.

Pauză forţată pentru Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea a transmis că se luptă cu durerile de cinci luni, mărturisind că a făcut tot ce era posibil pentru a fi prezentă la turneele majore. Însă, durerile sunt prea mari astfel încât a luat decizia de a lua o pauză.

“În ultimele 5 luni am avut probleme cu fasceita plantară severă. Am făcut tot ce era posibil ca să joc şi să nu pierd turnee importante. Dar am ajuns la un punct în care durerea este insuportabilă, este foarte greu să mă antrenez şi singura soluţie rămasă este o perioadă mai lungă de pauză”, a notat Cîrstea pe Facebook.

“Nu ştim în acest moment cât timp va dura recuperarea, dar voi face tot posibilul pentru a reveni pe teren cât mai curând posibil”, a adăugat ea.

Reclamă
Reclamă 4

Sorana Cîrstea a jucat la 1 iulie în primul tur la Wimbledon, scor 6-3, 2-6, 0-6 cu britanica Sonay Kartal, locul 298 WTA. Cîrstea este pe locul 31 în clasamentul mondial.

Sorana Cîrstea, reacţie după eliminarea severă de la Wimbledon

Sorana Cîrstea a avut o primă reacţie după eliminarea severă de la Wimbledon. Sori a fost învinsă de Sonay Kartal. Românca a condus cu 6-3, 2-2, dar a cedat apoi 10 game-uri consecutiv în faţa ocupantei locului 298 WTA.

Am început meciul bine, apoi nu pot să îmi explic ce s-a întâmplat. 3-2 în setul 2, totul ok. Mi-a făcut break şi apoi jocul meu a colapsat total, am simţit că nu mai găsesc soluţii. Am intrat în panică, nici eu nu pot să îmi explic ce s-a întâmplat la finalul setului 2 şi în setul 3. Cu experienţa mea, este inacceptabil aşa ceva.

Reclamă

Problema fizică e acolo, motivul pentru care am putut să joc şi am decis să joc mai devreme au fost nişte injecţii cu cortizon, care îţi iau din durere. M-au ajutat semnificativ. Accidentarea este acolo, dar nu are nicio treabă cu înfrângerea de azi. Nu m-a afectat în niciun fel. Puteam să câştig acest meci lejer.

Planul iniţial era să am după Wimbledon două săptămâni de pregătire pe hard şi după aceea să joc la turneele americane, Washington, Toronto, Cincinnati şi US Open. Acum, sunt extrem de dezamăgită de mine şi de supărată. Voi sta cu echipa şi voi vedea ce voi decide pentru viitor”, a spus Sorana, citată de eurosport.ro.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:38 17 iul.

FCBS a primit o veste uriaşă înaintea dublei cu Maccabi Tel Aviv! Decizia luată de formaţia din Israel

23:17 17 iul.

Irina Begu este în formă înainte de Jocurile Olimpice de la Paris! Românca s-a calificat în sferturile de la Palermo

23:16 17 iul.

Mihai Stoica, anunţ despre atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB! Ce şanse sunt să se realizeze mutarea de Champions League

22:52 17 iul.

Mihai Rotaru, detalii despre plecarea lui Jovan Markovic! Ce echipă l-a mai ofertat: „Vrea să demonstreze că e cel mai bun!”

22:38 17 iul.

Dan Petrescu, criticat de un fost jucător chiar înainte de Rapid – CFR Cluj: „Sunt lucruri pe care nu le pot accepta ca om”

22:31 17 iul.

„Fac scut în jurul lui!” Anunţul spaniolilor despre viitorul lui Andrei Raţiu! Ce se întâmplă cu fundaşul român

1 Gigi Becali a anunţat care e jucătorul de grupa Ligii Campionilor care semnează azi cu FCSB 2 Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României 3 Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi 4 Discursul lui Federico Piovaccari, după ce a început să plângă în Ghencea: „A fost emoţionant! Este imposibil de uitat!” 5 PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe. Negocieri intense cu un star de 100 de milioane de euro 6 Câţi bani a câştigat Gigi Becali de la UEFA, după ce FCSB a umilit-o pe Virtus în primul tur preliminar al Ligii Campionilor
Citește și