Închide meniul

Sorana Cîrstea, după eliminarea severă de la Wimbledon: „Jocul meu a colapsat, am intrat în panică. Sunt dezamăgită de mine”

Dan Roșu Publicat: 2 iulie 2024, 8:47

Reclamă
Sorana Cîrstea, după eliminarea severă de la Wimbledon: „Jocul meu a colapsat, am intrat în panică. Sunt dezamăgită de mine

Sorana Cîrstea, după eliminarea severă de la Wimbledon

Sorana Cîrstea, în timpul unui meci - Getty Images

Sorana Cîrstea a avut o primă reacţie după eliminarea severă de la Wimbledon. Sori a fost învinsă de Sonay Kartal. Românca a condus cu 6-3, 2-2, dar a cedat apoi 10 game-uri consecutiv în faţa ocupantei locului 298 WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am început meciul bine, apoi nu pot să îmi explic ce s-a întâmplat. 3-2 în setul 2, totul ok. Mi-a făcut break şi apoi jocul meu a colapsat total, am simţit că nu mai găsesc soluţii. Am intrat în panică, nici eu nu pot să îmi explic ce s-a întâmplat la finalul setului 2 şi în setul 3. Cu experienţa mea, este inacceptabil aşa ceva.

Sorana Cîrstea, după eliminarea severă de la Wimbledon

Problema fizică e acolo, motivul pentru care am putut să joc şi am decis să joc mai devreme au fost nişte injecţii cu cortizon, care îţi iau din durere. M-au ajutat semnificativ. Accidentarea este acolo, dar nu are nicio treabă cu înfrângerea de azi. Nu m-a afectat în niciun fel. Puteam să câştig acest meci lejer.

Planul iniţial era să am după Wimbledon două săptămâni de pregătire pe hard şi după aceea să joc la turneele americane, Washington, Toronto, Cincinnati şi US Open. Acum, sunt extrem de dezamăgită de mine şi de supărată. Voi sta cu echipa şi voi vedea ce voi decide pentru viitor”, a spus Sorana, citată de eurosport.ro.

Sorana Cîrstea, OUT de la Wimbledon

Sorana Cîrstea, locul 31 WTA şi favorită 29, a fost eliminată, luni, în primul tur la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului. Cîrstea a fost învinsă, scor 3-6, 6-2, 6-0, de sportiva Sonay Kartal (Marea Britanie), 298 WTA, venită din calificări. Meciul a durat o oră şi 50 de minute.

Reclamă
Reclamă 4

Şi Irina Begu a fost eliminată, luni, în primul tur la Wimbledon, în timp ce Anca Todoni a acces în runda secundă.

Jaqueline Cristian a părăsit turneul de la Wimbledon

Jaqueline Cristian, locul 62 mondial, a fost învinsă, luni, în primul tur al turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului. Cristian a fost învinsă de sportiva canadiană Bianca Andreescu, locul 176 WTA, scor 4-6, 2-6. Meciul a durat o oră şi 17 minute.

Reclamă

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:50

Reacţia lui Edi Iordănescu imediat după ce fanii veniţi la Mogoşoaia i-au cerut să nu plece de pe banca naţionalei!

8:12

Gigi Becali l-a făcut praf pe Florin Niţă: „Șutul ăla îl apăram și eu. Nu mai spuneți că ne-a salvat. Să spunem adevărul”

7:42

Nicolae Stanciu, discurs de căpitan, în faţa fanilor veniţi noaptea la Mogoşoaia: „Aţi fost primul jucător al naţionalei”

7:30

VIDEO500 de fani au cântat imnul României, târziu în noapte, alături de jucători. Discursul copleşitor al lui Edi Iordănescu

23:10 3 iul.

Victor Piţurcă e sigur: „Drăguşin e cel mai bun jucător!” Despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Peste tot a stat puţin!”

23:05 3 iul.

Vlad-Ştefan Mihalache, aur la Campionatele Europene de înot pentru juniori! Rebecca Diaconescu a cucerit o medalie de argint

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și