Închide meniul

Performanță importantă obținută de Simona Halep după ce a învins-o pe Jasmine Paolini. Calificarea în semifinalele turneului de la Linz a fost decisivă!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 noiembrie 2021, 21:28

Performanță importantă obținută de Simona Halep după ce a învins-o pe Jasmine Paolini. Calificarea în semifinalele turneului de la Linz a fost decisivă!

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Sydney

Profimediaimages

Simona Halep rămâne în cărți pentru câștigarea primului ei turneu din 2021. Ar fi al 23-lea din întreaga carieră. Pentru un loc în finală se va duela cu câștigătoarea meciului dintre Jaqueline Cristian și Veronika Kudermetova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, în semifinalele turneului de la Linz

Succesul obținut cu Jasmine Paolini a ajutat-o pe Halep să obțină o performanță uriașă. Aflată pe locul 22 mondial, constănțeanca și-a asigurat revenirea în TOP 20 WTA. Cu cele 110 puncte pe care și le-a asigurat a ajuns la un total de 2577. A depășit-o astfel pe Elise Mertens (2570).

Sunt foarte ușurată că am putut să câștig aceste meci. A fost foarte dificil. Ea a jucat foarte bine. Mă bucur că am putut domina finalul disputei.

Îmi pare rău pentru asta, dar din păcate trebuie să fac și asta uneori (n.r. reacțiile nervoase). Țin să le mulțumesc fanilor că au venit. Este incredibil să joc aici„, a declarat Simona Halep imediat după ce a obținut calificarea în semifinalele turneului de la Linz.

Citește și:

Simona nu a mai fost în afara TOP 20 mondial din 18 august 2013, când a ocupat locul 23. Din fericire pentru ea, acum poate răsufla ușurată. Revine între cele mai bune 20 de jucătoare mai repede decât se aștepta.

Reclamă

Am mai spus de multe ori, nu mă gândesc la rezultate anul acesta, vreau doar să joc cât mai multe meciuri şi să încep anul următor cu cât mai multă încredere„, a spus Simona Halep înainte să plece în Austria.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:31 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-0. Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica Vezi toate știrile
Citește și