Închide meniul

Reacția Petrei Kvitova, înaintea semifinalei cu Sorana Cîrstea, de la Miami: „E într-o formă excelentă!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 31 martie 2023, 8:22

Reacția Petrei Kvitova, înaintea semifinalei cu Sorana Cîrstea, de la Miami: E într-o formă excelentă!”

Reacția Petrei Kvitova, înaintea semifinalei cu Sorana Cîrstea, de la Miami

Sorana Cîrstea, la finalul unui meci cu Petra Kvitova/ Profimedia

Reacția Petrei Kvitova, înaintea semifinalei cu Sorana Cîrstea, din turneul de 1000 de puncte de la Miami, nu a întârziat să apară. Imediat după victoria din sferturi, cu Alexandrova, jucătoarea din Cehia a vorbit despre duelul cu românca, din penultimul act.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea s-a calificat pentru a doua oară în carieră în semifinala unui turneu de 1000 de puncte. Românca o va întâlni pe Petra Kvitova, în penultimul act de la Miami, cele două mai întâlnindu-se până în prezent de 10 ori.

Reacția Petrei Kvitova, înaintea semifinalei cu Sorana Cîrstea, de la Miami

Petra Kvitova s-a arătat bucuroasă de faptul că se va duela cu Sorana Cîrstea pentru un loc în finală. Jucătoarea din Cehia susține că s-a antrenat cu românca la startul turneului, și este convinsă că duelul din semifinale va fi unul frumos, între două sportive trecute de 30 de ani.

E plăcut să joci împotriva cuiva care este într-o formă bună, deci va fi un meci excelnet, cu siguranță. Am dat deja câteva bătălii cu ea de-a lungul anilor. Ne-am antrenat aici înainte ca turneul să înceapă, de asemenea.

E drăguț, trebuie să o spun, ca cineva peste 30 de ani să joace atât de bine. E plăcut. Mă bucur pentru Sorana, pentru cum joacă, pentru seria bună pe care o are. Cu siguranță va fi plăcut să o înfrunt!”, a declarat Petra Kvitova, într-un interviu pentru wtatennis.com.

Reclamă

Sorana Cîrstea, după calificarea în semifinale, la Miami: ”Joc cel mai bun tenis al vieții mele. Mi-am găsit liniștea”

Sorana Cîrstea a dezvăluit după calificarea în semifinale, la Miami, că joacă cel mai bun tenis al carierei. Sori a vorbit și despre plusul evident pe care i l-a adus colaborarea cu Thomas Johansson.

”Am așteptat de ceva timp aceste rezultate care au început să apară. Sunt foarte pregătită, probabil că joc cel mai bun tenis al vieții mele. Sunt bine și pe plan personal. Iubesc ce fac și cât timp mă voi distra și voi avea rezultate, voi fi aici.

Sunt mulțumită pentru că am muncit foarte mult din octombrie, de când am început să lucrez cu Thomas (n.r. – Johansson). A fost multă muncă, pe teren și în afara lui. Au fost primele turnee în care rezultatele nu apăreau. Începi să ai dubii, dar acum sunt liniștită pentru că tot ce muncim merge și mi-am găsit jocul și sunt foarte fericită.

Reclamă 4 / 0/3

Întotdeauna am avut un joc bun, am fost o jucătoare agresivă. Eram tot timpul eram o jucătoare periculoasă, dar nu eram constantă. Împotriva jucătoarelor de top, nu ai voie să fii așa. Trebuie să fii de la început, la sfârșit foarte solidă, foarte agresivă și concentrată. Nu ai voie să fii distrasă nici măcar pentru un game, pentru că asta te poate costa meciul.

Mi-am găsit liniștea mentală, rezultatele îmi dau încredere. Sunt mai tăcută pe teren, dar în același timp lupt cât pot de tare. Thomas este foarte bun în a citi meciurile. Încearcă să mă învețe lucruri despre tenis, să-mi văd poziția pe teren, să văd poziția adversarei pe teren, să am o selecție mai bună a loviturilor, în acest joc dur să vin cu un slice sau cu o minge mai înaltă și să variez.

El mă învață să fiu o jucătoare completă. Cum am spus, eram o jucătoare periculoasă și înainte, dar aveam doar planul A. Acum, simt că pot avea un plan B bun, în cazul în care planul A nu e acolo în acea zi. Sunt multe îmbunătățiri și sunt foarte fericită de cum merg lucrurile”, a spus Sorana, pentru Tennis Channel.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și