Închide meniul
Foto

Reacția Simonei Halep, în momentul în care a intrat pe teren după 568 de zile! Zâmbet uriaș al fostului lider WTA la Miami

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 19 martie 2024, 22:24 / Actualizat: 20 martie 2024, 0:32

Reacția Simonei Halep, în momentul în care a intrat pe teren după 568 de zile! Zâmbet uriaș al fostului lider WTA la Miami

Reacția Simonei Halep, în momentul în care a intrat pe teren după 568 de zile! Zâmbet uriaș al fostului lider WTA la Miami

Simona Halep a revenit pe teren / Captură Digi Sport

Reacția Simonei Halep, în momentul în care a intrat pe teren după 568 de zile. Fostul număr 1 WTA a revenit în circuit în cadrul turneului WTA 1000 de la Miami, acolo unde o întâlnește în primul tur pe Paula Badosa, locul 80 WTA în acest moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a intrat pe terenul 1 de la Miami în uralele publicului, asta după ce a fost nevoită să aștepte ore bune, după ce pe arena turneului de la Miami s-au disputat alte trei partide înaintea duelului său cu Paula Badosa.

Reacția Simonei Halep, în momentul în care a intrat pe teren după 568 de zile

Halep este susținută de zeci de români în tribunele arenei de la Miami care flutură „tricolorul”. Ea a intrat pe teren în uralele spectatorilor, care strigau „Simona, Simona!”. De asemenea, s-a putut observa un zâmbet larg pe chipul dublei câștigătoare de Grand Slam în momentul în care a ieșit de la vestiare.

Meciul ei de revenire are loc tot în Statele Unite ale Americii, țară în care a jucat și ultimul meci înainte de suspendare. Simona Halep pierdea în primul tur la US Open 2022 în fața Dariei Snigur din Ucraina.

Reclamă

Simona Halep a primit un wild card la Miami

Simona Halep a primit un wild card din partea organizatorilor de la Miami. Fostul număr 1 WTA nu a mai jucat la Miami din 2021, atunci când s-a retras înaintea turului 3 cu Sevastova din cauza unei accidentări. Cele mai bune performanţe ale lui Halep sunt cele două semifinale disputate în Florida, în 2015 şi 2019, pierdute cu Serena Williams, respectiv Karolina Pliskova.

„Această scrisoare certifică faptul că Miami Open 2024, prezentat de Itau, parte a circuitului profesionist de tenis ATP și WTA, care distribuie peste 17 milioane de premii totale, începând cu 17 martie și terminând pe 31 martie, se va desfășura în Miami, Gardens, FL, SUA, și va găzdui competiția de calificare la simplu, care adună 96 de jucători masculin și feminin, începând cu duminică, 17 martie 2024, și competiția principală de simplu și dublu cu 320 de jucători în perioada 19-31 martie 2024.

Eu, directorul turneului Miami Open 2024, invit oficial jucătorul menționat mai sus (n.r. Simona Halep) și echipa sa de suport la turneul nostru”, se arată în invitația primită de Simona, și semnată de James Blake, directorul turneului Miami Open 2024, citat de Antena 3 CNN.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep o întâlnește pentru a treia oară pe Paula Badosa, partida de la Miami fiind și prima pe care cele două o dispută pe hard. Celelalte două partide au avut loc în 2022, iar românca s-a impus de fiecare dată fără set pierdut. În turul 2 de la Madrid, pe zgură, Halep s-a impus cu 6-3, 6-1, după care s-a impus cu 6-1, 6-2 în optimile de finală de la Wimbledon.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și