Închide meniul

Simona Halep – Paula Badosa 6-1, 4-6, 3-6! Înfrângere la revenirea în circuitul WTA. „Simo” s-a oprit în primul tur la Miami Open

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 martie 2024, 0:05

Simona Halep – Paula Badosa 6-1, 4-6, 3-6! Înfrângere la revenirea în circuitul WTA. „Simo s-a oprit în primul tur la Miami Open

Simona Halep - Paula Badosa LIVE TEXT (22:00), în primul tur de la Miami

Simona Halep, în timpul unui meci - Getty Images

Simona Halep – Paula Badosa 6-1, 4-6, 3-6 a fost LIVE TEXT pe AS.ro. Fostul număr 1 WTA a pierdut primul meci de la revenirea în circuitul feminin, după ce a avut un început fenomenal de meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceasta a fost treia întâlnire directă dintre cele două jucătoare, primele două fiind adjudecate de Simona Halep, fără set pierdut. Chiar dacă a pierdut primul meci la revenirea în circuit, Simona Halep rămâne cu o prestație care îi va da mare încredere în perspectiva sezonului de zgură care va începe după turneul de la Miami.

Simona Halep – Paula Badosa 6-1, 4-6, 3-6! Înfrângere la revenirea în circuitul WTA, după o prestație solidă

6-1, 4-6, 3-6! Simona Halep a pierdut meciul cu Paula Badosa din primul tur de la Miami, după o oră și 58 de minute.

6-1, 4-6, 3-5: Paula Badosa se apropie la un singur game de calificarea în turul secund, după ce a avut câteva probleme la picior.

6-1, 4-6, 3-4: Simona Halep câștigă și ea la zero pe propriul serviciu. În pauza dintre game-uri, Halep este extrem de concentrată.

Reclamă

6-1, 4-6, 2-4: Badosa reușește un game alb și se distanțează în setul decisiv.

6-1, 4-6, 2-3: Paula Badosa face un nou break, după un game echilibrat. În pauza dintre game-uri, fanii români continuă să îi strige numele fostului număr 1 WTA.

6-1, 4-6, 2-2: Simona Halep face rebreak-ul, după câteva lovituri superbe. Fanii români îi strigă numele pe arena din Miami.

Reclamă 4 / 0/3

6-1, 4-6, 1-2: Paula Badosa face break-ul în debutul setului decisiv.

6-1, 4-6, 1-0: Simona Halep începe foarte bine setul decisiv. Românca și-a trecut în cont primul game fără să piardă vreun punct.

6-1, 4-6: Paula Badosa a câștigat setul al doilea și trimite partida în decisiv.

6-1, 4-5: Simona Halep a salvat o minge de meci și duce scorul la 5-4. În pauza dintre game-uri, românca a cerut intervenția fizioterapeutului. Time-out medical.

6-1, 3-5: Paula Badosa este la un singur serviciu de câștigarea setului secund.

6-1, 3-4: Simona Halep își face din nou serviciul și revine la un singur game în spatele Paulei Badosa în setul secund.

6-1, 2-4: Paula Badosa menține avantajul de două game-uri.

Reclamă

6-1, 2-3: Simona Halep și-a făcut serviciul și rămâne la un game în spatele Paulei Badosa.

6-1, 1-3: Paula Badosa își consolidează break-ul din setul secund.

6-1, 1-2: Paula Badosa face primul break în meciul cu Simona Halep! Jucătoarea din Spania leagă două game-uri pentru prima oară, după 53 de minute.

6-1, 1-1: După o serie de 7 game-uri la rând câștigate de Halep, Badosa își trece în cont un game și în setul secund.

6-1, 1-0: Început perfect de set secund pentru Simona Halep.

6-1: Set Simona Halep! Joc superb al româncei, care a închis primul set cu o lovitură superbă, după 38 de minute.

5-1: Simona Halep și-a făcut serviciul la capătul unui game maraton, în care a salvat 5 mingi de break. Românca este la un singur game de câștigarea primului set.

4-1: Break Simona Halep! Început perfect de partidă pentru Halep, care a făcut al doilea break cu Badosa.

3-1: Simona Halep se desprinde, după un game foarte bun. Dubla câștigătoare de Grand Slam a reușit lovituri ca pe vremuri.

2-1: Break Simona Halep! Fostul număr 1 WTA a încheiat superb game-ul pe serviciul adversarei și a preluat conducerea în set.

1-1: Simona Halep a făcut un game bun pe propriul serviciu și a egalat-o rapid pe jucătoarea din Spania.

Update 22:18: A început meciul dintre Simona Halep și Paula Badosa.

Update 22:02: Urmează meciul Simonei Halep cu Paula Badosa. Meciul dintre Clara Burel și Caroline Wozniacki s-a încheiat. Daneza s-a impus cu 6-1, 6-4.

Update 20:22: S-a încheiat meciul dintre Diana Shnaider și Venus Williams. Rusoaica s-a impus cu 6-3, 6-3. Pe terenul central de la Miami urmează partida Clara Burel – Caroline Wozniacki, după care va avea loc duelul Simona Halep – Paula Badosa, în jurul orei 22:30.

Simona Halep nu a mai jucat tenis în circuitul profesionist de la US Open 2022, fiind suspendată pentru dopaj. De partea cealaltă, fostul număr 2 mondial acuză o accidentare la spate care i-a adus mari probleme începând cu Wimbledon 2023 până acum.

După ce şi-a încheiat prematur sezonul 2023, la All England Club, iubita lui Stafanos Tsitsipas a avut probleme şi în 2024, fiind nevoită să se retragă la două turnee la care a participat, la Hua Hin şi Dubai. În 2024, Badosa a disputat doar nouă meciuri, înregistrând patru victorii şi cinci înfrângeri.

Simona Halep, antrenamente alături de Darren Cahill

De cealaltă parte, Simona Halep va disputa primul meci după ridicarea suspendării pentru dopaj, iar alături de ea a fost, ca de fiecare dată, Darren Cahill. Australianul a profitat de lipsa de moment a lui Jannik Sinner de la Florida şi a participat la antrenamentele fostei sale eleve.

„Am avut un sentiment că trebuie să fim pregătiți în caz că ea cere un wildcard. Am avut multe discuții despre wildcard-uri și, spre norocul nostru, am ‘salvat’ un wildcard pe tabloul principal feminin, pentru că nu știi niciodată ce se întâmplă.

Nu vrei să trimiți pe teren pe cineva care nu s-a pregătit. Ar fi în detrimentul lor, nu vrem ca ei să iasă pe teren și să fie ‘uciși’. (n.r. – după discuția cu Darren Cahill) Am ajuns la concluzia că o vom primi cu brațele deschise”, a spus James Blake, citat de tennis.com.

Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa

Stere Halep a făcut declaraţii înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa. Tatăl Simonei Halep a urmărit-o la antrenamente pe fiica lui. El a dezvăluit că Simona Halep s-a prezentat foarte bine la antrenamente. Stere Halep e încrezător înaintea primului meci al Simonei de după decizia salvatoare de la TAS.

„Am foarte multe emoţii. Să vedem cum o să funcţioneze Simona. La antrenamente am văzut-o foarte bine, este în parametrii normali, dar să vedem ce va face în timpul jocului, este altceva față de antrenament.

S-a pregătit, dar lipsa turneelor îşi spune cuvântul. Dar noi sperăm, eu am sperat întotdeauna şi voi spera. E un meci foarte interesant, că se cunosc, în primul rând. Să vedem lupta și care va fi învingătoarea. Eu, ca părinte, trebuie să fiu mai subiectiv (n.r. râde).

(n.r. Este mai bine că joacă împotriva unei jucătoare pe care o cunoaște) Sigur că da, când joci cu un jucător necunoscut îți faci probleme. Îți trebuie câteva game-uri pentru a o cunoaște”, a declarat Stere Halep pentru digisport.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și