Închide meniul

Simona Halep a primit wild card la turneul WTA 1000 de la Miami! Scrisoarea directorului turneului din Florida

Alex Masgras Publicat: 6 martie 2024, 18:25

Reclamă
Simona Halep a primit wild card la turneul WTA 1000 de la Miami! Scrisoarea directorului turneului din Florida

Simona Halep a primit wild card la turneul WTA 1000 de la Miami! Scrisoarea directorului turneului din Florida

Simona Halep, în timpul unui meci / Profimedia

Simona Halep a primit wild card la turneul WTA 1000 de la Miami! La doar 24 de ore de la reducerea suspendării fostului număr 1 WTA, James Blake, fostul jucător american şi directorul turneului de la Miami, i-a oferit un wildcard jucătoarei din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep poate reveni în circuitul WTA după decizia TAS. La Lausanne, Halep a avut câştig de cauză, iar suspendarea sa a fost redusă la 9 luni. Turneul WTA 1000 de la Miami se desfăşoară în perioada 19-31 martie.

Simona Halep a primit wild card la turneul WTA 1000 de la Miami!

„Această scrisoare certifică faptul că Miami Open 2024, prezentat de Itau, parte a circuitului profesionist de tenis ATP și WTA, care distribuie peste 17 milioane de premii totale, începând cu 17 martie și terminând pe 31 martie, se va desfășura în Miami, Gardens, FL, SUA, și va găzdui competiția de calificare la simplu, care adună 96 de jucători masculin și feminin, începând cu duminică, 17 martie 2024, și competiția principală de simplu și dublu cu 320 de jucători în perioada 19-31 martie 2024. Eu, directorul turneului Miami Open 2024, invit oficial jucătorul menționat mai sus (n.r. Simona Halep) și echipa sa de suport la turneul nostru”, se arată în invitația primită de Simona, și semnată de James Blake, directorul turneului Miami Open 2024, citat de Antena 3 CNN.

Rămâne de văzut dacă Simona Halep va accepta invitaţia organizatorilor turneului din Florida. Turneul de la Miami va începe imediat după Indian Wells, iar românca are puţin timp la dispoziţie pentru a ajunge în Statele Unite şi pentru a se pregăti pentru prestigiosul turneu.

Simona Halep nu a mai jucat la Miami din 2021, atunci când s-a retras înaintea turului 3 cu Sevastova din cauza unei accidentări. Cele mai bune performanţe ale lui Halep sunt cele două semifinale disputate în Florida, în 2015 şi 2019, pierdute cu Serena Williams, respectiv Karolina Pliskova.

Reclamă

Boris Becker, mesaj puternic pentru Simona Halep

Boris Becker a avut un mesaj puternic pentru Simona Halep, după decizia TAS de a reduce suspendarea campioanei noastre de la 4 ani, la 9 luni. Simo poate reveni oricând în circuit după anunţul venit de la Lausanne.

Simona a postat un mesaj pentru fanii care i-au fost alături în cea mai grea perioadă a vieţii. Fostul elev al lui Ion Ţiriac nu s-a ferit de cuvinte atunci când a comentat pe postare.

„Aminteşte-ţi mereu cine ţi-a fost alături în momentele de disperare… ei vor fi armura ta strălucitoare în continuare! Abia aşteptăm să te vedem din nou pe teren”, a fost mesajul lui Becker.

Reclamă 4 / 0/3

Mai multe nume mari din sportul românesc, precum Ilie Năstase, Nadia Comăneci, Gică Hagi sau Mihai Covaliu, şi-au arătat sprijinul pentru dubla câştigătoare de Grand Slam, care fusese iniţial suspendată 4 ani de ITIA.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și