Închide meniul

Româncele şi-au aflat primele adversare de la Madrid! Cu cine va juca Sorana Cîrstea în primul tur

Viviana Moraru Publicat: 24 aprilie 2023, 9:20 / Actualizat: 24 aprilie 2023, 11:02

Româncele şi-au aflat primele adversare de la Madrid! Cu cine va juca Sorana Cîrstea în primul tur

Sorana Cîrstea şi Irina Begu şi-au aflat primele adversare de la Roma, după tragerea la sorţi

Sorana Cîrstea, în timpul unui meci/ Profimedia

  • Româncele şi-au aflat primele adversare de la Madrid
  • Cu cine va juca Sorana Cîrstea

Româncele şi-au aflat primele adversare de la Madrid, şi astfel ştim cu cine va juca Sorana Cîrstea în primul tur. „Sori” va fi favorită în primul meci al său, după semifinala de la Miami, întâlnind-o pe Lauren Davis. Pe lângă aceasta, alte trei jucătoare vor reprezenta România pe tabloul principal al turneului din capitala Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turneul de la Madrid va debuta pe 25 aprilie, şi se va desfăşura până pe 7 mai.

Româncele şi-au aflat primele adversare de la Madrid | Cu cine va juca Sorana Cîrstea în primul tur

Sorana Cîrstea este cea mai în formă jucătoare din România, în acest an. Aceasta se pregăteşte de startul turneului de la Madrid, prima competiţie la care ia startul după rezultatele formidabile înregistrate la Indian Wells şi Miami.

Reclamă

În primul tur de la Madrid, Sorana Cîrstea o va întâlni pe Lauren Davis, ocupanta locului 56 WTA. „Sori” a învins-o pe americancă în singurul lor duel direct de până acum, desfăşurat în urmă cu 10 ani, la turneul de la Hobart. Atunci, românca se impunea categoric, scor 6-1, 6-3.

Dacă va avansa în turul secund, Sorana Cîrstea ar putea avea un meci „de foc” cu Aryna Sabalenka. Românca s-a impus în ultimul duel direct cu ocupanta locului 2 WTA, în sferturile de la Miami, din acest an.

Reclamă

Bielorusa va veni la turneul de la Madrid, după ce a bifat finala deja la o competiţie pe zgură, în acest an. Sabalenka a fost învinsă în ultimul act de la Stuttgart de către liderul WTA, Iga Swiatek.

La ediția precedentă a turneului din capitala Spaniei, Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de către Parrizas – Diaz. Românca era învinsă fără drept de apel, în două seturi, scor 6-4, 6-2. Astfel, „Sori” are șansa să urce în clasamentul WTA cu fiecare tur pe care îl va depăși la Madrid, dat fiind faptul că nu are puncte de apărat.

Irina Begu, cap de serie la Madrid

Irina Begu, ocupanta locului 35 WTA, este cap de serie la actuala ediţie a turneului de la Madrid. Astfel, românca va avea primul tur liber, iar în turul secund se va duela cu învingătoarea partidei Anett Kontaveit – Karolina Muchova.

Reclamă 4 / 0/3

În turul al treilea, Irina Begu ar putea avea un duel „de foc”. Aceasta s-ar putea duela cu Ons Jabeur, ocupanta locului 4 WTA, care recent a bifat semifinalele la turneul de la Stuttgart. Tunisianca a învins-o fără drept de apel pe Irina Begu, în cele două întâlniri directe ale lor de până acum.

Ana Bogdan se va duela în primul tur de la Madrid cu Anna Bondar. Cele două s-au mai duelat până acum de două ori, şi şi-au împărţit victoriile. Ambele partide au fost decise în set decisiv, iar ultima confruntare directă, din acest an, de la Australian Open, a fost câştigată de maghiară.

Cea de-a patra româncă prezentă pe tabloul principal de la Madrid este Jaqueline Cristian. Aceasta se va duela cu Sloane Stephens în primul tur. Dacă va reuşi să treacă de fosta câştigătoare de US Open, românca se va duela cu Anastasia Potapova, în turul secund.

Primele adversare ale româncelor de la Miami: 

  • Sorana Cîrstea – Lauren David
  • Irina Begu – tur liber
  • Ana Bogdan – Anna Bodnar
  • Jaqueline Cristian – Sloane Stephens

Iga Swiatek – Aryna Sabalenka 6-3, 6-4 în finala turneului de la Stuttgart

Iga Swiatek – Aryna Sabalenka 6-3, 6-4 în finala turneului de la Stuttgart. Acesta a fost al 13-lea trofeu WTA pe care liderul mondial l-a câştigat.

Numărul 1 mondial s-a impus în faţa ocupantei locului secund, scor 6-3, 6-4, după o oră şi 50 de minute. Swiatek a obţinut al 13-lea titlu al carierei, reuşind să câştige al 20-lea meci disputat în acest an.

Swiatek şi-a apărat un titlu pentru a treia oară în carieră, după ce a făcut-o anterior la Roma 2022 şi la Doha anul acesta. Ea conduce acum cu 5-2 în întâlnirile directe cu Sabalenka.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit
WTA • 16:59
Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Sorana Cîrstea - Danielle Collins LIVE SCORE
Tenis • 26 mart., 0:40
Sorana Cîrstea – Danielle Collins 3-6, 2-6. „Sori” a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Cine a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimile de la Miami
Tenis • 25 mart., 8:43
Cine a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimile de la Miami. Dezvăluirea româncei: „A intervenit de două ori!”