Închide meniul

S-a născut o nouă stea! Emma Răducanu, salt uriaș în clasamentul WTA. Va urca 163 de locuri

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 iulie 2021, 22:11

S-a născut o nouă stea! Emma Răducanu, salt uriaș în clasamentul WTA. Va urca 163 de locuri

Emma Răducanu, salt uriaș în clasamentul WTA

Profimedia

Emma Răducanu a urcat nu mai puțin de 163 de poziții în ierarhia live. Aflată pe locul 338 în lume, ea va ajune pe poziția 175.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu, salt impresionant în clasamentul WTA

Emma Răducanu a devenit cunoscută în lumea întreagă după evoluțiile magistrale de la Wimbledon 2021. Ea a fost însă la un pas să rateze competiția de la Londra, după ce organizatorii au refuzat să-i acorde un wildcard.

Debutantă la un turneu de Grand Slam, Emma Răducanu s-a calificat în optimi. Sportiva cu origini româneşti le-a eliminat până acum pe Vitalia Diatchenko (7-6, 6-0), Marketa Vondrousova (6-2, 6-4) şi Sorana Cîrstea (6-3, 7-5).

În turul patru de la Wimbledon 2021, Emma Răducanu o va avea adversară pe Ajla Tomljanovic. Jucătoarea din Australia ocupă locul 75 în clasamentul mondial şi s-a calificat după ce a trecut, în set decisiv, de Jelena Ostapenko, scor 4-6, 6-4, 6-2. Şi Tomljanovic a ajuns, în premieră, în această fază a turneului de Grand Slam.

Reacţie fabuloasă avută de Răducanu după ce a învins-o pe Sorana Cîrstea

Vizibil emoţionată după succesul carierei, Emma Răducanu a oferit un interviu spectaculos chiar pe teren. Nici măcar părinţii ei nu se aşteptau la o astfel de performanţă.

Reclamă

Sincer, am rămas fără cuvinte acum. Nu știam care ar fi reacția mea dacă aș câștiga și asta s-a întâmplat. Sunt atât de recunoscătoare pentru tot sprijinul pe care l-am avut astăzi, apreciez cu adevărat susţinerea voastră.

Este, de departe, cea mai mare arenă pe care am jucat şi cred că m-am descurcat destul de bine. A fost un meci strâns, în care am fost condusă cu 3-1. Am reuşit să îmi păstrez concentrarea şi am dus meciul până la final.

Cine s-ar fi gândit la aşa ceva? Când îmi făceam bagajele, pentru a intra în bulă, părinţii mei m-au întrebat: ‘Nu ţi-ai pus prea multe seturi de echipament?’. Cred că va trebui să îmi spăl lucrurile diseară. Totuşi, cred că beneficiez de acest serviciu la hotel, aşa că voi coborî pentru a mă interesa„, a declarat Emma Răducanu după ce a câştigat meciul cu Sorana Cîrstea, citată de BBC.

Reclamă 4 / 0/3

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și