Închide meniul

Serena Williams, învinsă clar de Emma Răducanu la Cincinnati. Americanca, tot mai aproape de retragere

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 august 2022, 8:27

Serena Williams, învinsă clar de Emma Răducanu la Cincinnati. Americanca, tot mai aproape de retragere

Serena Williams şi Emma Răducanu

Serena Williams şi Emma Răducanu/ Profimedia

Serena Williams a fost învinsă fără drept de apel de către Emma Răducanu, la Cincinnati, scor 6-4, 6-0. Americanca a disputat unul dintre ultimele meciuri din carieră, după US Open urmând să se retragă din tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serena Williams a reuşit să câştige doar 4 game-uri în disputa cu Emma Răducanu. La finalul paridei, americanca nu a oferit declaraţii nici pe teren, şi nici la conferinţa de presă, de la care a lipsit.

Serena Williams, învinsă de Emma Răducanu la Cincinnati

Serena Williams a anunţat că se va retrage din tenis după participarea la US Open. Aceasta a disputat, în faţa Emmei Răducanu, una dintre ultimele partide din carieră. Totodată, americanca a pierdut şi la precedentul turneu la care a participat, Toronto, fiind învinsă de Belinda Bencic.

La finalul meciului, Serena Williams a ales să nu ofere nicio declaraţie, mergând direct către vestiare. Meciul a durat doar o oră şi 26 de minute, setul doi fiind câştigat la 0 de britanică.

În turul următor, Emma Răducanu va da piept cu Viktoria Azarenka, partidă ce va avea loc în această seară. De cealaltă parte, pentru Serena Williams urmează Grand Slam-ul de casă de la New York, ce se va desfăşura în perioada 29 august – 11 septembrie.

Reclamă

La scurt timp după finalul partidei, Emma Răducanu a postat un mesaj prin care se arată încântată de faptul că a avut ocazia să împartă terenul de tenis cu Serena Williams.

„Recunoscătoare că am putut să împart terenul de tenis cu tine, Serena Williams”, se arată în postarea Emmei Răducanu.

Reclamă 4 / 0/3

Iga Swiatek, declaraţie incredibilă despre Serena Williams

Iga Swiatek a făcut o declaraţie incredibilă despre Serena Williams, jucătoare care e aproape de retragere. Liderul WTA a declarat că ar fi încântată să o aibă adversară pe Serena Williams la turneul de la Cincinnati, însă a precizat că de fiecare dată când o vede pe americancă uită că este numărul 1 mondial.

Swiatek şi Williams nu au mai fost adversare în circuitul WTA, iar la Cincinnati se află pe părţi diferite ale tabloului principal.

“Îmi este greu să o privesc în ochi pe Serena. Este dificil, pentru că ea are mereu mulţi oameni în jur, iar eu sunt timidă şi când mă uit la ea într-un fel uit că sunt aici ca numărul 1 mondial. Mă simt ca un copil de grădiniţă”, a spus Iga Swiatex, potrivit wtatennis.com.

Prima reacție a Simonei Halep, după victoria cu Anastasia Potapova

Simona Halep a obținut o victorie muncită cu Anastasia Potapova, iar diferența a fost făcută mereu în finalul seturilor. În turul al doilea, Simona Halep va juca cu Veronika Kudermetova. Marea noastră campioană își continuă seria victoriilor, după triumful fantastic de la Toronto.

A fost o luptă dură, dar mă bucur că am reușit să câștig. Le multumesc fanilor care au venit să mă susțină și mi-au dat putere să lupt. Am luptat până la capăt, Anastasia este luptătoare, am luptat amândouă. Am fost obosită, dar mă bucur că am reușit să câștig. Mă bucur de această perioadă (n.r. – revenire în top 10), sunt totuși acum prea obosită să mă gândesc la alt obiectiv. O iau meci cu meci„, a spus Simona Halep.

Simona Halep, favorită 15 la Cincinnati

Simona Halep este a 15-a favorită a turneului de la Cincinnati. Este ultima competiţie înainte de US Open, ultimul Grand Slam al anului.

La Cincinnati, Simona Halep nu a reuşit niciodată să se impună. Simo a pierdut trei finale la turneul american. În 2015, pierdea în faţa Serenei Williams, în minimum de seturi. În 2017, Garbine Muguruza o învingea pe românca fără drept de apel, iar ultima finală disputată a fost în 2018, când Simo pierdea în trei seturi cu Kiki Bertens.

Reclamă

Anul trecut, la Cincinnati, Simona Halep a fost nevoită să se retragă în turul al doilea, astfel nu are de apărat prea multe puncte în clasament.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
Vezi toate știrile
Citește și