Închide meniul

Simona Halep a anunţat cine este noul ei antrenor! Revine în staff-ul româncei: „Un om deosebit!”

Viviana Moraru Publicat: 31 august 2024, 23:05

Reclamă
Simona Halep a anunţat cine este noul ei antrenor! Revine în staff-ul româncei: „Un om deosebit!

Simona Halep a anunţat cine este noul ei antrenor

Simona Halep, în timpul unui eveniment/ Profimedia

Simona Halep a anunţat cine este noul ei antrenor. Românca a transmis că Daniel Dobre va reveni în staff-ul ei, fiind extrem de bucuroasă să-l aibă din nou alături.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Dobre este antrenorul alături de care Simona Halep a avut rezultate remarcabile. În 2019, „Simo” a reuşit să triumfe la Wimbledon, cu Daniel Dobre în staff-ul ei.

Simona Halep a anunţat cine este noul ei antrenor

Prezentă la primul meci de hochei desfăşurat în Bucureşti, după o pauză de 12 ani, Simona Halep a fost întrebată despre antrenorul pe care îl va avea. Românca a transmis că Daniel Dobre va reveni în staff-ul ei, având doar cuvinte de laudă la adresa sa.

„(N.r. Te-ai decis ce antrenor vei avea?) Este chiar cu mine în seara aceasta. Daniel Dobre o să fie antrenorul meu.

Este şi a fost mereu alături de mine. Mă bucur foarte mult, pentru că este un om deosebit”, a declarat Simona Halep.

Reclamă
Reclamă

Întrebată despre revenirea în circuit, Simona Halep a dat o veste bună. Aceasta a transmis că sunt şanse mari să revină pe teren în acest an, după ce se încheie US Open.

„(n.r.: despre revenirea în competiţii) Sper în curând. Îmi doresc foarte mult să merg la o competiţie, m-a luat dorul foarte tare. Sper să fiu bine, să fiu aptă fizic pentru că moral, psihic sunt pregătită să revin.

(n.r.: Vreo şansă să mai joci anul ăsta?) Da, şansă mare. Nu vreau să promit nimic, în funcţie de accidentarea pe care am avut-o. (n.r.: Ne poţi spune de unde ai primit invitaţie?) Vedem pe parcurs. E mai bine aşa”, a mai spus Simona Halep.

Reclamă

Simona Halep nu a mai jucat niciun meci de la jumătatea lunii mai. La momentul respectiv, „Simo” s-a retras din meciul cu Kessler, de la turneul Trophee Clarins. Acesta a fost al doilea meci jucat de româncă, după revenirea în circuit.

Ce mesaj a transmis recent Simona Halep despre Daniel Dobre

Simona Halep a fost din nou alături de antrenorul cu care a cucerit Wimbledon. Fostul număr 1 mondial a fost recent în Italia, în încercarea de a rezolva problemele cu accidentările care au ţinut-o departe de teren în ultima perioadă.

Dubla câştigătoare de Grand Slam a mers în Italia alături de Daniel Dobre, cel care o antrena în momentul în care românca a cucerit turneul de la Wimbledon din 2019.

„Un mic update pentru susţinătorii mei: în primul rând vă mulţumesc pentru toate mesajele frumoase!!!

Am fost în Italia la recomandarea dlui Dobre pentru a incerca să rezolv cu accidentarea. A fost o deplasare benefica şi mă bucur tare mult să îl am alaturi pe Dl Dobre.

Sper să revin în curând pe teren”, a scris Simona Halep, pe contul său de Instagram.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:46 1 sept.

VideoViktor Gyokeres, de neoprit! Starul lui Sporting a înscris şi cu FC Porto şi a ajuns la 7 goluri în 4 meciuri!

0:25 1 sept.

Laurenţiu Popescu, sunat de Mircea Lucescu după ce i-a luat locul lui Horaţiu Moldovan la naţională! Mesajul superb transmis

0:14 1 sept.

„Asta contează mult!” Costel Gâlcă, reacţie fermă după Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Ce le-a reproşat jucătorilor lui

0:04 1 sept.

Marius Şumudică a anunţat transferuri la Rapid: „Vin 3 jucători”! „Săgeţi” către Neil Lennon: „Arătăm rău fizic”

23:55

VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal

23:52

Horaţiu Moldovan a refuzat convocarea la echipa naţională! Înlocuitorul ales de Mircea Lucescu

1 VIDEOLando Norris, pole position în Marele Premiu al Italiei! Max Verstappen, pe 7! Cursa, duminică, pe Antena 1 şi AntenaPLAY (15:45) 2 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 3 VIDEOOllie Bearman a câştigat cursa de sprint din etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Italiei, LIVE în AntenaPLAY 4 UPDATECiprian Marica, urmărit penal! Lovitură pentru fostul internaţional. Replica lui Marica 5 VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Italiei a fost în AntenaPLAY 6 VIDEOMoreirense – Benfica 1-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Di Maria a egalat dintr-un penalty în minutul 90+6
Citește și