Închide meniul

Simona Halep a jucat din nou tenis. Campioana de la Wimbledon și-a învins fratele și a câștigat "Cozonacul de Aur"

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 aprilie 2020, 5:22

Reclamă
Simona Halep a jucat din nou tenis. Campioana de la Wimbledon și-a învins fratele și a câștigat "Cozonacul de Aur"

AFP7 / Rob Prange

Simona Halep a câștigat un cozonac

Campioana de la Wimbledon și-a luat fratele și a improvizat un teren în garaj. Simona a jucat, pentru prima dată în carieră, un meci având ca miză un…cozonac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a câștigat "Cozonacul de Aur"

Încurajați de Stere Halep, cei doi frați au fost greu de departajat. Meciul a fost transmis pe canalul de Youtube al artistului Smiley. În cele din urmă, Simona a reușit să se impună cu 6-5.

"Am jucat pentru foarte multe trofee în cariera mea, dar pentru așa ceva nu am jucat niciodată și sunt foarte mândră că am câștigat. Abia aștept să mănânc acest cozonac, o să-l savurez. Îi voi da și fratelui meu o felie, am fost învățată de când eram copil să împart.

A fost interesant, mai ales că eu am pregătit terenul. Mi-am adus aminte de copilărie, când făceam asta în casă, că nu aveam garaj", a declarat numărul 2 WTA.

Reclamă
Reclamă

Simona Halep a și fredonat, zilele trecute, o piesă a lui Smiley. A acceptat, alături de Nadia Comăneci și de Ianis Hagi, să cânte pentru eroii "din linia întâi".

Reclamă
Recomandări

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:55

Real Madrid – Barcelona LIVE TEXT (22:00). Primul El Clasico pentru Kylian Mbappe! Echipele probabile

11:25

Simona Halep şi-a aflat adversara de la Hong Kong! Tragere la sorţi dificilă pentru „Simo”. Duel cu una dintre favorite

11:13

Hermannstadt – Dinamo LIVE TEXT (19:00). Echipa lui Zeljko Kopic caută prima victorie după patru etape. Echipele probabile

10:36

Răzvan Lucescu a anunţat în ce condiţii îşi dă demisia de la PAOK: „N-am o problemă să îmi fac bagajele pentru Bucureşti!”

10:25

Mario Balotelli, aproape de o revenire de senzaţie în Serie A, la 34 de ani! Atacantul italian era de 4 luni fără echipă

10:00

VIDEOCalificările Marelui Premiu al Mexicului sunt LIVE VIDEO (00:00) pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Sainz, cel mai rapid în FP2

1 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 2 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 3 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 4 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 5 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen 6 Radu Drăguşin e dorit de Juventus! Anunţul presei italiene despre fundaşul naţionalei
Citește și