Închide meniul

Simona Halep a plecat la Stuttgart, dar accidentările nu-i dau pace: "Dacă nu pot să joc, mă retrag din nou". De ce a renunțat, de fapt, la FED Cup

Alexandru Ivan Publicat: 17 aprilie 2021, 9:38

Simona Halep a plecat la Stuttgart, dar accidentările nu-i dau pace: "Dacă nu pot să joc, mă retrag din nou". De ce a renunțat, de fapt, la FED Cup

profimediaimages

Simona Halep a plecat la Stuttgart

  • Simona Halep a plecat la Stuttgart
  • Ce a declarat românca la aeroport

Simona Halep s-a răzgândit și va participa în cele din urmă la turneul de la Stuttgart.  Ea va fi cap de serie numărul 2. Favorita competiției este liderul mondial Ashleigh Barty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a plecat spre Stuttgart

Halep are parte de cel mai dificil început de sezon din ultimii ani. "Simo" n-a participat la Doha și Dubai și a abandonat la Miami după primul tur. Românca speră ca accidentările să nu o împiedice și la Stuttgart. 

"În mod normal pot să joc, dar nu știm exact, pentru că și la Doha, Dubai s-a întâmplat la fel din cauza accidentărilor Îmi doresc tare mult să joc tot sezonul de zgură. M-am antrenat destul de bine. N-am avut dureri, sper să mă țină și la meciuri", a declarat Simona Halep, la Aeroportul Henri Coandă. 

Reclamă

La Stuttgart mai participă și Sofia Kenin, Elina Svitolina, Aryna Sabalenka, Karolina Pliskova sau Petra Kvitova.

Acesta va fi al patrulea turneu la care va participa Simona Halep în 2021, după Gippsland Trophy, Australian Open şi Miami.

Reclamă

Simona Halep: "Nu puteam să merg la FED Cup"

Simona Halep a șocat fanii tenisului din România când a decis să renunțe la barajul de FED Cup dintre România și Italia. Cea mai bună jucătoare a noastră a explicat că a luat aceasă decizie în folosul echipei, nefiind 100% pregătită fizic. 

"Nu știu exact dacă sunt refăcută complet, mai am patru zile până la meci. E foarte diferit să merg la Fed Cup nepregătită sau să merg la un turneu individual. Dacă este să nu pot să joc, mă retrag și atât, m-ar afecta doar pe mine. Dacă m-aș fi retras de la Fed Cup, aș fi afectat echipa. Când nu sunt 100%, nu merg la echipă, pentru că este mult mai greu să joci pentru țară", a mai spus Simona Halep.

Fără Simona Halep, România a pierdut cu 0-2 barajul cu Italia. Tricolorele au încheiat în lacrimi! Toate meciurile Simonei Halep de la Stuttgart vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro. 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi (ACUM, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep