Închide meniul
Video

Simona Halep a primit un bolid de lux şi vrea să prindă viteză spre încă un titlu de Grand Slam: „Îmi doresc să se mai întâmple o dată!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 iunie 2022, 19:15 / Actualizat: 10 iunie 2022, 21:15

Simona Halep a primit un bolid de lux înainte de Wimbledon 2022

Simona Halep, în noul ei bolid / AS.ro

Simona Halep a primit un bolid de lux după ce a devenit ambasadorul unuia dintre cei mai mari dealeri de maşini din Europa Centrală şi de Sud-Est. Fostul lider WTA a semnat actele şi a intrat în posesia „bijuteriei” electrice care are 544 de cai putere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Simo” va împlini 31 de ani în luna septembrie şi l-a avut alături pe antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, într-un eveniment care a avut loc la Cluj-Napoca. Halep a anunţat că îşi doreşte să prindă viteză spre un nou titlu de Grand Slam.

Patrick Mouratoglou
Patrick Mouratoglou este antrenorul Simonei Halep

Simona Halep a primit un bolid de lux

Constănţeanca a câştigat două competiţii majore. A triumfat în 2018 la Roland Garros şi un an mai târziu la Wimbledon. Poate repeta performanţa pe iarba londoneză între 27 iunie şi 10 iulie.

(Poţi să conduci prin traficul din Bucureşti?) Sigur, îmi face plăcere chiar. Uneori e foarte aglomerat, dar evităm pe cât se poate. Da, este o prioadă a schimbărilor şi mă bucur tare mult că am ajuns în această poziţie. Simt că sunt mult mai experimentată şi că iau decizii mai bune. Mă bucur pentru tot ceea ce se întâmplă în viaţa mea şi sunt foarte entuziasmată. Sper să fie bine şi să mă bucur din plin de aceste maşini frumoase. Şi rapide.

(Începi să prinzi viteză spre un nou titlu de Grand Slam) Asta îmi doresc şi sunt sigură că dacă e să se întâmple, o să se întâmple. Muncesc pentru asta şi sper să şi reuşesc. Nu vreau să pun presiune pe mine pentru rezultate, vreau să progresez cât se poate de mult, să ating cel mai bun nivel al meu, chiar şi mai bun decât cel pe care l-am avut. Muncesc pentru asta şi îmi doresc foarte mult să se mai întâmple o dată, să mai câştig un Grand Slam. Dar asta vedem în timp„, a declarat Simona Halep.

Reclamă
Simona Halep
Simona Halep

Câţi bani poate câştiga Simona Halep la Wimbledon

Simona Halep poate câştiga o sumă record la Wimbledon, în acest an. Organizatorii celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului au anunţat că premiile pentru sportivii participanţi s-au mărit considerabil.

Simona Halep va participa la Wimbledon, turneu pe care l-a câştigat în 2019. Premiile din acest an s-au mărit considerbil, Grand Slam-ul urmând să debuteze pe 27 iunie. Creşterea premiilor vine în urma deciziei organizatorilor de a nu acorda puncte în acest an la Wimbledon.

Simona Halep a început pregătirea pentru sezonul de iarbă din acest an. Românca va evolua la turneul de la Birmingham, în perioada 11-19 iunie, unde este a 4-a favorită a competiţiei.

Reclamă 4 / 0/3

La Wimbledon, Halep va reveni după un an de absenţă. În 2021, Simona nu a putut evolua pe iarba londoneză din cauza accidentării care a ţinut-o departe de teren luni bune. Anul acesta, organizatorii vor oferi premii record. În contextul în care nu se vor acorda puncte, premiile mărite reprezintă o consolarea din partea organizatorilor.

Decizia de a nu se acorda puncte în acest sezon vine în urma faptului că sportivii din Rusia şi Belarus nu vor fi acceptaţi pe tabloul principal. Aceştia sunt excluşi din cauza războiului dintre Ucraina şi Rusia.

Astfel, la turneul de la All England Club se vor pune la bătaie premii în valoare de 40,3 milioane de lire sterline. Doar pentru simpla prezenţă în primul tur al turneului, sportivii vor fi recompensaţi cu 50.000 de lire sterline.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile Vezi toate știrile
Citește și