Închide meniul

Câţi bani poate câştiga Simona Halep la Wimbledon. Organizatorii au anunţat sume record pentru ediţia din acest an

Antena Sport Publicat: 9 iunie 2022, 19:08

Câţi bani poate câştiga Simona Halep la Wimbledon. Organizatorii au anunţat sume record pentru ediţia din acest an

Simona Halep poate câştiga sume record la Wimbledon

Simona Halep, în timpul unei partide/ Profimediaimages

  • Simona Halep poate câştiga sume record la Wimbledon
  • România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Simona Halep poate câştiga sume record la Wimbledon, în acest an. Organizatorii celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului au anunţat că premiile pentru sportivii participanţi s-au mărit considerabil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep va participa la Wimbledon, turneu pe care l-a câştigat în 2019. Premiile din acest an s-au mărit considerbil, Grand Slam-ul urmând să debuteze pe 27 iunie. Creşterea premiilor vine în urma deciziei organizatorilor de a nu acorda puncte în acest an la Wimbledon.

Simona Halep se pregăteşte de Wimbledon

Simona Halep a început pregătirea pentru sezonul de iarbă din acest an. Românca va evolua la turneul de la Birmingham, în perioada 11-19 iunie, unde este a 4-a favorită a competiţiei.

Reclamă

La Wimbledon, Halep va reveni după un an de absenţă. În 2021, Simona nu a putut evolua pe iarba londoneză din cauza accidentării care a ţinut-o departe de teren luni bune. Anul acesta, organizatorii vor oferi premii record. În contextul în care nu se vor acorda puncte, premiile mărite reprezintă o consolarea din partea organizatorilor.

Decizia de a nu se acorda puncte în acest sezon vine în urma faptului că sportivii din Rusia şi Belarus nu vor fi acceptaţi pe tabloul principal. Aceştia sunt excluşi din cauza războiului dintre Ucraina şi Rusia.

Reclamă

Astfel, la turneul de la All England Club se vor pune la bătaie premii în valoare de 40,3 milioane de lire sterline. Doar pentru simpla prezenţă în primul tur al turneului, sportivii vor fi recompensaţi cu 50.000 de lire sterline.

Totodată, nici sportivii care vor evolua în calificări nu au fost uitaţi. Aceştia vor primi 11.000 de lire sterline, dacă vor pierde în primul tur preliminar. În privinţa acestora, premiile s-au mărit considerabil, cu 26% faţă de ediţia precedentă, conform eurosport.ro.

Simona Halep s-a antrenat în scaun cu rotile

Simona Halep se antrenează la academia lui Patrick Mouratoglou, înainte de a debuta în sezonul de iarbă. Românca a fost surprinsă într-un scaun cu rotile, dedicat tenismenilor care evoluează în acest circuit. Aceasta a schimbat câteva lovituri cu antrenorul său, Patrick Mouratoglou, şi el tot în scaun cu rotile.

Reclamă 4 / 0/3

Pe terenul de antrenament alături de Simona Halep a fost suprins şi Michael Jeremiasz, campion paralimpic la tenis în scaun cu rotile.

„Învăţ ceva nou astăzi, alături de Patrick Mouratoglou”, a fost mesajul transmis de Simona Halep, pe contul oficial de Instagram.

Iga Swiatek se teme de Simona Halep

Iga Swiatek se teme că Simona Halep poate să-i întrerupă seria de victorii obținute în circuitul WTA. Poloneza a câștigat Roland Garros 2022, dar e cu gândul la un posibil duel cu campioana noastră.

Iga Swiatek a egalat cea mai lungă serie de victorii din acest secol (35), reuşită de Venus Williams în 2000, între Wimbledon şi turneul de la Linz. Întrebată cine ar putea să-i pună capăt șirului de succese, poloneza a menționat prima dată numele Simonei Halep.

„A fost un sezon bun, 35 de victorii la rând, am muncit mult, lucrurile merg bine. Am vorbit des cu
echipa mea despre acest lucru, nu mă tem că voi pierde la un moment dat. Seria aceasta ține de câteva luni. Vine Wimbledon, vom vedea.

Reclamă

Sunt multe jucătoare bune, Serena Williams a fost, acum e Simona Halep, e Muguruza, sunt mult foarte valoroase. Le urmăream de când eram copil. Al doilea Grand Slam e o confirmare. Sunt foarte bucuroasă că am câștigat, sper să mai câștig”, a spus Iga Swiatek, conform eurosport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep