Închide meniul

Simona Halep a sărbătorit Paştele la Madrid! "Am ciocnit și ouă de dimineață cu domnul Ţiriac. Am mâncat cozonac şi pască"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 mai 2021, 6:29

Simona Halep a sărbătorit Paştele la Madrid! "Am ciocnit și ouă de dimineață cu domnul Ţiriac. Am mâncat cozonac şi pască"

ProfimediaImages

Simona Halep a sărbătorit Paştele alături de Ion Ţiriac

"Sigur că rămâne timp de a mă bucura de sărbătoare. Am ciocnit și ouă de dimineață, și cu domnul Țiriac, a fost la micul dejun. Am sărbătorit Paștele, și aseară am mâncat un pic de cozonac și pască, mi s-au adus de acasă aceste preparate. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar m-am bucurat, ca în alți ani aici, la Madrid, de fiecare dată când s-a întâmplat să se suprapună cu turneul. L-am simțit cu adevărat, doar că nu m-am dus să iau lumină, ceea ce fac când sunt acasă", a spus Halep, citată de gsp.ro.

Simona Halep – Elise Mertens, în optimile de la Madrid

După victoria entuziasmantă cu Saisai Zheng, 6-0, 6-4, pentru Simona Halep urmează meciul din optimi cu Elise Mertens. Aceasta va fi a şasea întâlnire directă dintre cele două, iar numărul 3 WTA este în mare avantaj la acest capitol. 

Simona conduce cu 4-1 la directe şi a câştigat fără set pierdut cele trei meciuri disputate pe zgură în faţa numărului 16 WTA. A fost 6-0, 6-3 la Madrid 2018, 6-2, 6-1 la Roland Garros 2018 şi 6-2, 7-5, la Praga 2020. 

Simona Halep – Elise Mertens, în optimile de la Madrid. Simo, ultima româncă de la Madrid

Pentru că au ajuns în această fază a competiției, jucătoarele vor primi 36.400 de euro. Calificarea în "sferturi" este recompensată cu 58.000 de euro.

Reclamă

Simona Halep, rămasă singura româncă de pe tabloul principal de simplu, a câştigat turneul de la Madrid în 2016 şi 2017 şi a mai fost finalistă în 2014 şi 2019.

Simona Halep – Elise Mertens, în optimile de la Madrid. Super-interviu cu Simo

Simona Halep a răspuns unui set inedit de întrebări. Românca a fost pusă să aleagă la ce colegă din circuitul WTA ar apela în diferite situații.

Cu cine ai merge la dans?

Reclamă 4 / 0/3

– Elina Svitolina, cu siguranță. Am văzut-o pe Instagram, este foarte bună. Eu nu mă pricep, dar m-ar învăța ea.

Cu cine ai merge în vacanță?

– Cu Petra Kvitova, pentru că este o persoană foarte drăguță.

Cu cine ai călători spre Australia?

– Cu Ash Barty, categoric. Mi-ar spune niște povești interesante.

A cui listă telefonică ai vrea să o copiezi?

– A lui Naomi Osaka, e japoneză și are cu siguranță persoane interesante.

Reclamă

Pe cine ai ruga să gătească pentru tine?

– Pe Garbine Muguruza, pentru că e din Spania.

Ca cine ai vrea să arăți?

– Aș vrea să fiu precum Karolina Pliskova. E înaltă, o persoană specială și am o relație deosebită cu ea.

Pe cine ai suna într-o zi proastă?

– Pe Kiki Bertens.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” Vezi toate știrile
Citește și