Închide meniul

Simona Halep – Anna Kalinskaya, în optimile turneului de la Washington. Prima confruntare directă dintre cele două

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 august 2022, 21:56 / Actualizat: 3 august 2022, 0:03

Simona Halep – Anna Kalinskaya, în optimile turneului de la Washington. Prima confruntare directă dintre cele două

Simona Halep, prima reacţie după victoria cu Donna Vekic

Simona Halep, la turneul de la Washington/ Profimedia

Simona Halep – Anna Kalinskaya este partida din optimile turneului de la Washington. Românca se va duela în premieră cu rusoaica de pe locul 71 WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep va evolua miercuri în optimile turneului de la Washington, la o oră ce va fi anunţată de organizatori. Fostul lider WTA şi-a asigurat prezenţa în această fază a competiţiei după ce a trecut în primul tur de Cristina Bucşa. „Simo” s-a impus în minimum de seturi, scor 6-3, 7-5.

Simona Halep – Anna Kalinskaya, în optimi la Washington

Simona Halep nu s-a mai duelat cu Anna Kalinskaya până acum în circuitul WTA. Rusoaica a obţinut biletele pentru optimile turneului Citi Open, după ce a trecut clar de Madison Brengle, scor 6-0, 6-3.

Anna Kalinskaya este o jucătoarea de 23 de ani din Rusia. Cea mai bună clasare a sa a fost locul 70 WTA. La turneul de la Washington, sportiva a jucat semifinale în 2019, când era eliminată de Jessica Pegula.

Dacă va trece de Kalinskaya, Halep poate da peste învingătoarea partidei dintre Kaia Kanepi, favorita 6 a turneului, şi Lin Zhu. Mai departe în turneu, în semifinale, Simo s-ar putea duela cu Jessica Pegula sau Andreea Petkovic.

Reclamă

Dacă va ajunge până în ultimul act, Simo se poate duela pentru tofeu cu Emma Răducanu sau Victoria Azarenka, jucătoare de pe cealaltă jumătate de tablou a competiţiei.

Simona Halep a revenit la Citi Open, după 5 ani. În 2017, din postura de principală favorită, românca era nevoită să se retragă în partida din sferturi, cu Elena Makarova.

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Cristina Bucșa de la Washington

Simona Halep a revenit la turneul de la Washington după o pauză de cinci ani. Americanii au profitat din plin de prezența campioanei noastre. Simo a fost întrebată dacă cunoaște un restaurant românesc în oraș.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu știu dacă există un restaurant românesc la Washington, voi să-mi spuneți!„, a fost reacția amuzată a Simonei Halep, conform digisport.ro.

Halep a avut nevoie de puțin peste o oră ca să acceadă în turul secund la turneul de la Washington. Cristina Bucșa i-a propus probleme doar în finalul setului secund, când a recuperat trei game-uri consecutive.

„Mă bucur, atmosfera e frumoasă. M-am simțit binevenită. Vă mulțumesc! Mi-a luat puțin mai mult timp să mă acomodez, azi am avut ceva probleme, mă bucur că am închis meciul în două seturi. Câteodată mă concetrez pe jocul adversarei, altă dată pe jocul meu, discut cu antrenorul despre ce vreau să fac. Știu că nu există perfecțiunea, dar pun multă presiune pe mine. Astăzi am luat totul punct cu punct”, a mai spus Simona Halep.

Pentru accederea în optimi, Halep va primi 30 de puncte WTA şi 4.100 de dolari.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și