Închide meniul

Simona Halep, anunţ despre participarea la Miami: „O să o iau de la zero”. Ce a spus despre Jocurile Olimpice

Alex Masgras Publicat: 7 martie 2024, 8:21

Reclamă
Simona Halep, anunţ despre participarea la Miami: „O să o iau de la zero. Ce a spus despre Jocurile Olimpice

Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep

Simona Halep, la revenirea în ţară / Captură Antena Sport

Simona Halep a făcut un anunţ despre participarea la Miami, după ce a revenit în ţară. Fostul număr 1 WTA poate reveni în circuit, după ce TAS a redus suspendarea iniţială de 4 ani. Românca a rămas doar cu 9 luni de suspendare, iar acum se pregăteşte pentru revenirea în competiţiile oficiale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a primit deja un wild card, după vestea venită de la Lausanne. James Blake, fostul jucător american şi directorul turneului de la Miami, care va debuta pe 19 martie, i-a trimis deja o invitaţie dublei câştigătoare de Grand Slam.

Simona Halep, anunţ despre participarea la Miami: „O să o iau pas cu pas”

Simona Halep a dezvăluit că îşi doreşte să meargă la turneul din Florida, dar are nevoie de câteva zile pentru a lua o decizie şi pentru a se pregăti mental pentru revenirea în circuit. Aceasta a dezvăluit că va fi dificil, după mai bine de un an şi jumătate fără meci oficial, dar este optimistă şi spune că are tot timpul din lume pentru a lua lucrurile pas cu pas şi pentru a reveni la forma cea mai bună:

„Am primit vestea foarte bine. A fost o veste minunată, așa cum visam. Așa a trebuit să fie. Adevărul a ieșit la suprafață. În sinea mea, mereu am știut că nu am făcut nimic și că nu am luat nicio substanță interzisă niciodată și nici nu am avut această intenție. Mă bucur că s-a judecat corect. M-am bucurat foarte tare, pentru că am așteptat foarte mult acest verdict și îmi doream tare mult să fie așa.

(n.r. să participe la turneul de la Miami, programat la jumătatea lui martie) Așa îmi doresc. Dar acum doar ce am ajuns și 2-3 zile am nevoie să mă pregătesc mental. Am făcut o pregătire bună, dar ținând cont că nu am jucat un an și aproape șapte luni un meci oficial, o să fie destul de dificil să reîncep, dar am tot timpul din lume și o să o iau pas cu pas.

Reclamă

O să o iau de la zero, pentru că nu mai am niciun punct în clasament. Ceea ce este foarte trist, pentru că așa cum știm cu toții, decizia a fost până în iulie anul trecut. O să văd ce pot să fac să recuperez clasamentul, dacă se va putea”, a declarat Simona Halep, la revenirea în ţară.

Simona Halep îşi doreşte să ajungă la Jocurile Olimpice de la Paris

Simona Halep a fost întrebată la revenirea în ţară şi despre şansele de a participa la Jocurile Olimpice de la Paris. Aceasta a recunoscut că va avea o misiune dificilă pentru a ajunge a acolo, dar a dat asigurări că va face tot posibilul pentru a participa la turneul olimpic care se va organiza în complexul de la Roland Garros în această vară:

„Îmi doresc foarte mult, dar şansele sunt minime, pentru că nu am clasament. Dacă până atunci voi câştiga câteva meciuri, voi avea o şansă în plus.

Reclamă 4 / 0/3

Nu m-am gândit, nu am plănuit nimic până acum. Totul este o opţiune. O să fac tot ce pot ca să joc la Olimpiadă, asta e sigur”, a mai spus Simona Halep, la revenirea în ţară.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și